10 neonhal 10 zebradánió 5 vörös karcsú díszmárna 5 fekete molly 10 guppi 3 narancsúszójú páncélosharcsa 2 kékpajzsos páncélosharcsa 2 algaevő 2 vitorlás tartható együtt? (112l akváriumban)
Szia. Örülök neked, remélem is, hogy tajekoztatsz majd minket.
Tudom hogy reklámozni nem szabad, ezért írtam neked privátot.
Ezt kaptam priviben:
" Az akva fejlesztésről annyit ,hogy a külső szűrőt ma fogom beüzemelni (remélhetőleg sikeresen) a tf planterhez még nem nyúlok ameddig az előző táp el nem fogy. És jövő hét elején érkezik egy akvakertész szett 30cm-es ollók és csipeszek amivel nem kell belenyúlkálnom majd a vizbe. A szett mellé még rendeltem egy adag jávai mohát amit majd megpróbálok felbűvészkedni az egyik fára valamint egy 7cm-es kocsány nélküli ambuliát. Remélhetőleg hétfőn érkezik."
Erre ezt szeretném reagálni:
Nem tudom, hogy melyik fajta ember vagy, de úgy érzem, az, aki elolvassa a használati utasítást.... ártani nem fog, az biztos.
A jávai moha rögzítésével kapcsolatban: a minap valahol valaki írta a gyorskötözőt, mint legjobb megoldást. Lehet hogy eleinte ronda, de hamar be fogja nőni. Kocsány nélküli ambuliát pedig nem muszáj ültetni, lesúlyozva is vele teheted az akváriumba (például kerámia gyűrűvel).
Sok sikert a továbbiakban.
Szia. Örülök, hogy minden oké.
Tagja vagy a Bjoci csoportjának, ugye? Szerintem fotó és a pontos adatok ismeretében jobban tudnak segíteni ott. A növényeket illetően pedig: a kalauzok között megtalálod, hogy milyen növényeket érdemes Low-tech-ben tartani.
Sziasztok!
Újra a segítségeteket szeretném kérni. Nem tudom milyen okból ,de az egyik törpe szivárványhalamon a szeme felett kicsivel megjelent egy kisebb fehér duzzanat. Tudnátok esetleg segíteni? Mi lehet? Megfertőzheti-e a többieket? Remélem a képen jól látszik: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!