Mit csináljak?Még nem volt ilyen esetem.
Van 2 darab algaevőm..az egyik a him bebujt egy résbe..és ahogy látom narancssárga ikrákat öriz..
Na most ez egy társas akvárium..mi a teendöm?
Serpalazac..petit..neon.neonbol csak 2 darab..mentett neonok..
nagy az akvárium..jo szürökkel.
Mennyi idő alatt kell ki?és akkor mit kell tennem?
Nem biztos, hogy kikelnek, ha nem lágyított és savasított a víz, de elég jó esély van rá, hogy néhány kikeljen. Valószínűleg sok be fog penészedni, de ezzel semmit nem tudsz tenni a közösben. Különrakáshoz meg már késő.
Ha kikeltek, akkor is lehet még elhullás, mert nem ilyen körülmények között kell őket nevelni (vízkémia, fényerősség, vízoszlop magassága, ez mind befolyásoló tényező)
ezzel a közösben szintén nem tudsz mit csinálni.
Majd a természet végzi a dolgát.
Valószínűleg lesz néhány túlélő.
Igen..igazad van..igy vagyok az aranyhalaimnal....1pártól lett 25 darab....és nem tudtam velük mit csinálni..elajándékoztam egy halasnak egy részét..most is van 9 db.. Szét kellene öket választani ivar szerint..de nehéz...most hogy késön vettem észre az ikrákat megvárom mi lesz...összesen kb 20db lehet.
A him nem nagyon mozog..állandoan ott van..nem sinyli meg..nem kell valamit csinálnom?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!