Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Aki kutyát, macskát bent tart...

Aki kutyát, macskát bent tart a lakásban, az miért teszi?

Figyelt kérdés

Vidéken nőttem fel, ott nem volt olyan, hogy az állatok be lettek volna engedve a házba. De nemcsak nálunk, hanem ez egy ilyen általános felfogás volt, hogy kutyának, macskának kint a helye!

És ha belegondolsz, ez is a normális. Pl. panelben semmiképp nem tartanék állatot.

De sokan, ott is, ahol van udvar, beengedik a kutyát, macskát a lakásba manapság már. :O :O :O

2018. jún. 8. 08:04
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:

Végülis régen az is bevett volt hogy eladták a 12 éves kislányokat feleségül és 14 évesen már szültek. Meg megerőszakolhatták egymást az emberek. Az tényleg milyen jó volt, ugye ilyen téren is milyen jó volt a régebbi világ!?

Na ugye. Fejlődik az emberiség, és nem csak ilyen téren, de az állattartási kultúra terén is.

2019. márc. 19. 12:16
 42/42 anonim ***** válasza:

Mert az ember a legönzőbb a földön. Én sem vagyok kivétel. 950 négyzetméteren van kb 500 állatom.

Panelban én sem tartanék állatot, de embert sem.

2019. márc. 19. 14:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!