Titeket nem bánt ha egy állatra azt mondják hogy "megdöglött"?
Bocsika, de én gyűlölöm az emókat, és igen, vega vagyok. Ez miért baj? És igenis olvasok eleget, és írok is. Én vagyok a legjobb megfogalmazó az osztályban, és most éppen a szerencsétlen korszakomat járom, egy srác miatt... Na mindegy, nem mentegetőzök, van annál nagyobb bajom is. Jólvan, elfogadom. Van aki a megdögliket használja(ami iszonyú ronda szó), és van aki a meghaltot, a elpusztultat, és még sorolhatnám a kedvesebb kifejezéseket. Igen, elég sok a differencia minden szó között, nem a jelentés... a hangsúly, és a szó "szándéka".
Egyébként is, normálisan fogalmazok 13 éves létemre, és ismétlem, nem vagyok emo, se sínbohóc, de vega az igen. Egyszerűen undorodom a hústól, és a benne lévő inaktól, és az állatokat is sajnálom. Na de nem veszekszem...
Off: bocsi, de mi az a sínbohóc?
Én egyébként nem tartom sértőnek, bár nem nagyon használom egyik szót se. Inkább olyanokat, hogy nincs már velünk, az örök vadászmezőkre költözött stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!