Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Titeket nem bánt ha egy...

Titeket nem bánt ha egy állatra azt mondják hogy "megdöglött"?

Figyelt kérdés
Olyan mintha egy emberre mondanád... hisz az ember se különb, csak szereti magát "naggyá tenni", uralkodni mindenki felett... ehh... na mindegy, várom a válaszaitokat!
2010. ápr. 8. 00:50
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
32%
Én is utálom ezt a szót!!! És aki nem annak nincs szíve...mondjuk,ha egy patkányról van szó akkor én is azt mondom,hogy megdöglött,de az nem házi kedvenc.A pofa szó...a legrondább szó a világon az állatoknak is vannak érzései megértik,hogy mit mondunk!!!Nektek sem esne jól,ha azt mondanák az arcotokra,hogy pofa...pedig az a legnagyobb pofátok nektek van itt adjátok a kemény gyereket,de ha meghal valamelyik állatotok[úgy,hogy nem ti kínoztátok meg] akkor meg jobban bőgtök mind az újszülött gyerek amikor megszületik...nah ennyit rólatok,és ha nem így gondoljátok akkor meg ellehet menni:)Most lehet lepontozni annak aki nem így gondolja,de nem érdekel!!!
2010. ápr. 16. 11:07
 22/52 anonim ***** válasza:
100%

A megdöglöttet én sem szeretem,na de azért a meghalt is "egy kicsit" durva nekem,hiszen mégsem egy emberről beszélünk.Szerintem az elpusztult az korrekt..

A "pofája"pont vmelyik nap mondtam páromnak,hogy ez így "ooolyan csúnya",de ez is olyan,mint a meghalt,azt se mondanám,hogy arca van...A miénknek pofija,és szerintem ez is olyan köztes...

2010. ápr. 16. 11:10
 23/52 anonim ***** válasza:
33%
Nem. Az állat döglik, a meghalás az ember joga. Túlérzelgős dolog azt mondani meghalt egy állat. Ha nagyon szerettem azt szoktam mondani elpusztult vagy vége, vagy vmi ilyesmi. De a meghaltot sose használom állatra.
2010. ápr. 16. 12:40
 24/52 anonim ***** válasza:
0%

Tetszik, nem tetszik, az állatok megdöglenek, elhullanak, elpusztulnak, de NEM meghalnak. "Meghalni csak emberek tudnak." /Rowling/.

Az meg nem értem, hogy a pofa miért számít csúnya szónak. A kutya pofája, a ló pofája. Teljesen természetes. Nem lehet neki arca, mert az embernek és majomnak van.

Kedves kérdező, ha meg gyűlölöd az embereket, mert szerinted az a legocsmányabb faj, csak tudatom veled, hogy te is az vagy. Ezek szerint, ha a saját elveidet akarod követni, akkor legjobb, ha vízbe fojtod magad, így eggyel kevesebb ember lesz a Földön.

Ti, akik szerint szerint a dög undorító szó, egytől egyig csupa elkényeztetett, városi fajankók, fajulcsák vagytok.

Ha valaki azt mondja, hogy "megdöglött a macskám", nem feltétlenül szívtelen ember. Persze, ti vagytok azok, akik rosszul vannak, ha csirkét kell vágni, pánikba estek, ha berepül egy darázs a nyitott ablakon.

A dög meg dög. Azon nincs mit szépíteni. Ez van. Mit kell itt finomkodni? És a dögkút? Vagy a dögkeselyű? Halálkút meg halálkeselyű? Nem enyhén vagytok szánalmasok, ha azon háborodtok fel, ha valaki használja a dög, döglött és pofa szavakat.

2010. ápr. 16. 13:30
 25/52 anonim ***** válasza:
0%
Ja, és nem parasztság, ti beképzelt ficsúrok!
2010. ápr. 16. 13:31
 26/52 anonim ***** válasza:
57%
sziasztok! szerintem az állatok is élőlények...tőlünk függnek és mi ezzel visszaélünk...ők nem tudnak fegyvert rántani és megölni minket de mi ezt, legalábbis egyesek hidegvérrel megteszik...éppen ezér ha 1 olyan emberről van szó aki kínzott állatot és hiradoba pl bemondják h meghalt én az egyszerüen nem tudom sajnálni...és nem azt mondom rá h meghalt hanem h jé hát ez elpuszutult...de hogyha 1 ártatlan emberről van szó akk természetesen azt mondom h meghalt...az állatoknál ez meg természetes h azt mondom h meghalt...pláne a kutyáknál
2010. ápr. 16. 15:21
 27/52 anonim ***** válasza:
70%
7:36-os hozzászóló....te hülye paraszt vagy...persze hogy azt mondom h meghalt....na de rád már nm biztos h ezt mondanám...és éépen ez az h hova jut ez a világg....nézz magadra
2010. ápr. 16. 15:23
 28/52 anonim ***** válasza:
57%
11:07 képzeld nekem a patkány házi kedvenc, szóval ezzel is meg lehet bántani valakit.
2010. ápr. 16. 15:50
 29/52 anonim ***** válasza:
Én tényleg nem akarok kötekedni, de miért csúnya és sértő, az, hogy döglött, pofa meg dög? Nem értem.
2010. ápr. 16. 16:26
 30/52 anonim ***** válasza:
57%
Hello! Nekem mindig is volt háziállatkám és mindig meghaltak. Egyszer nem tudnám egy állatra azt mondani, hogy megdöglött, az annyira bántó tud lenni. Hogy miért? Mert az állatok sokkal több szeretet adnak mint megérdemelnénk és Ők hűek nem úgy mint egyesek. És lehet érzelgősnek nevezni, mert az vagyok. Én személy szerint minden állatra azt mondom, hogy meghalt vagy eltávozott. A korcs meg társa a dögnek és nekem ez sem tetszik. Ha már "korcs" akkor legyen keverék vagy mix. És igen, nálam az állatoknak pofujuk, pofikájuk van és nem pofájuk. Pofája nem kevés embernek van, de nálam egy állatnak SEM. Lehet amúgy le pontozni mert nem érdekel. Szeretem az állatokat és hogy Ők ennél sokkal többet érdemelne az tuti. És nem tárgyként nevezem/kezelem Őket hanem úgy mint egy embert.
2010. ápr. 16. 19:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!