Titeket nem bánt ha egy állatra azt mondják hogy "megdöglött"?
Elképesztőek vagytok. A következő lépés a növények jogainak kiharcolása lesz, utána jöhetnek a kövek.
Hova nem korcsosul a világ...
Jó tudni hogy azért van aki osztozkodik a véleményemen =)
Az embereknek van inkább pofája az biztos. Rám egy állat se mondta még hogy "menj a büdös p-csába te k-rva!". Gondolom rátok se. Ellenben sokszor hallottam embertől... Meghalt a b.nőm kutyája, és annyira bűntudatom van miatta! A lányért is meg a kutyáért is...(én is lány vagyok), és igen, fiatal vagyok. De ha ti ilyen 60-70 éves falusi parasztok vagytok(parasztot ne a dolgozó, munkás emberke alatt értsd, és a falusiakkal igazából nincs semmi bajom, csak ott meg ez a megdöglikezés), akik szerint az állat megdöglik, és azért él hogy megegyék.
Én elfogadom, hogy vannak emberek, akik szerint meghal az állat. Ti nem fogadjátok el, hogy, hogy vannak, akik szerint megdöglik.
"megdöglikézés"? Ez valami cuki újmagyar szó? Bocs, ezen sírva röhögtem.
És képzeljétek, nem csak a 60-70, életet megjárt, és megdolgozott ember mondja azt, hogy megdöglött, hanem a 20-30 közöttiek, sőt 6 évestől felfelé mindenki. És nem csak a tyúkra, amit azért tartanak, mert, hogy tojást tojik mag húsát esszük. Hanem minden állatra. Még a döglött gilisztára is.
Hová korcsosul a világ ?? Azt kérdezed hová ??
Megmondom én neked !
Mik vagyunk mi ?? Emberek , gondolkozó emberek !
Mégis több korcs ember van mint Állat !!!
Ez hogy lehet ?? A Magyar a Cigánnyal , Kinaival , Négerrel , minden fajta emberrel korcsosul , mert ilyen szempontból elkorcsolsult a világ (pffuujj)!!! Jó írtad , igen , de azért mert harcolunk az Állatok jogaiért , mert nekik is van , ha nem tudtad volna !
Tudod mik vagyunk mi ??
Megmondom én neked ! Mi vagyunk az Állatok Királya!!! (mert mi vagyunk a legnagyobb Állatok )
Az ember azok akik elkorcsosultak , undorító milyenk vagyunk .... ill . milyenk egyes emberek!
Akkor kérdezem én tőled , az ember pl.:Cigány-Magyar Félvér(ezt nem mondjuk , a félvér a LÓ) ???!! Vagy hogyan mondod ezt ??
Én csak úgy hogy KORCS , mert nem más !! KORCS !!!
Tehát akkor "mi" emberk is(akiknek más más szüleik vannak) Korcsok vagyunk ! Nem a kutyák a Korcsok , mi ember vagyunk azok !!
Tehát tényleg elkorcsosult a világ (Hánynom kell tőlük)
-_-" Akkor mi ??
Ha nem Kisbéri félvér, Magyar félvér !Stb...
Először is, ha idézel, idézz pontosan! Egy szóval sem mondtam a tyúkra, amit te odaírtál, ne ferdítsd a dolgokat, mert az nem szép!
Valami azért születik, hogy szaporodjon, és, hogy részese legyen annak a folyamatnak, amit az élet szóval fogalmazunk, és ha egy egérnek az a végzete, hogy megegye a nyest, akkor így járt. Mint a tyúk, amit megesznek az emberek vagy épp a kutyák.
De te biztos egy emós-vega-tinilány vagy. "Megdöglikézés". Ez nagyon gáz!
Az öszvérről, képzeld, nem az ember ötlete volt, a ló is képes rájönni ilyen dolgokra. A farkas is keveredik a kutyával. Amire te gondolsz, az a liger (oroszlán+tigris), az szerintem is baromság.
Egy állatfaj ki tud halni vagy ki tud pusztulni, te nem érted ezt az egész megdöglik-meghal kapcsolatot. Nem olvasol eleget, pedig rád férne. Nagyon sok etológiás és egyéb állattanos könyv van, ajánlom szíves figyelmedbe!
Az, hogy sok a barom ember, nem jelenti, hogy mind az. Te sem vagy az, gondolom. És ha már egy valaki tud tenni a természetért, akkor tegye. Én természetvédő vagyok, (igen, annak ellenére, hogy a megdöglik szót használom).
És most már be lehet fejezni a sértegetést, mert kezdem nagyon unni, ha unatkozol, szintén ajánlom a könyveket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!