Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Hol lehet venni mosómacit?

Hol lehet venni mosómacit?

Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy mosómacit csak nem találok:(googlen is kerestem de sehol semmi...kérlek segitsetek,szeretnék egy mosomaci*-*;Dköszii:)))
2010. márc. 8. 20:24
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
79%

Akkor azt a "tenyésztőt" le fogják kapcsolni, mert egy bűnöző, hogy az olyan hülye gyerekeket, meg sznob népeket szolgálja, ki, mint te vagy.

Próbáltam lebutítva fogalmazni, de így se hiszem, hogy eljut az agyadig.

2010. márc. 8. 20:46
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Ott a pont, tényleg betiltották.

Tarts pumát. Azt megint kifelejtették.:)

2010. márc. 8. 21:04
 13/15 anonim ***** válasza:
Szerintem engedéllyel lehet tartani. Volt az RTL-en, hogy valakinek 9 mosómedvéje van. Tényleg, akkor rókát sem lehet tartani?
2010. márc. 9. 11:17
 14/15 anonim ***** válasza:

Amerikában lehet mosómacit tartani, mert ott őshonos, rengeteg mentett, vadvilágba vissza nem rehabilitálható példány van, ezek emberek között nőttek föl, szaporodnak ezért engedélyezték a tartásukat. Az a riport amerikában készült.

Rókát sem lehet hivatalosan tartani. Vadállatokat többnyire csak akkor lehet "tartani", ha megsérülnek és már nem lehet őket visszaereszteni a vadonba.

Költözz az Északi-középhegységbe vadőrnek, és talán még egy hiúzt is tarthatsz. Meg őzet, meg rókát.

De nem őshonos vadállatot nem tarthatsz, gondolj bele mennyit szenved egy-egy példány, amíg Magyarországra csempészik. Felelőtlenség megvenni egy ilyen állatot, még ha könnyen is hozzájuthatsz.

2010. márc. 9. 12:36
 15/15 anonim ***** válasza:
Abban a riportban magyar nő volt az állatok tulajdonosa. Asszem nyáron a Fél kettőben láttam. De rókát szerintem engedéllyel mindenképp lehet, csak a mosómacit nem tudom.
2010. márc. 9. 16:27
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!