Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Hol lehet venni mosómacit?

Hol lehet venni mosómacit?

Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy mosómacit csak nem találok:(googlen is kerestem de sehol semmi...kérlek segitsetek,szeretnék egy mosomaci*-*;Dköszii:)))
2010. márc. 8. 20:24
1 2
 1/15 anonim válasza:
89%
Fogadjunk hogy lány és 10-16 közötti?
2010. márc. 8. 20:27
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
nem akarlak elkeseríteni, de egy mosómedve nem való háziállatnak. Az vadállat, nem egy szőrös, aranyos kiscica:S
 3/15 anonim ***** válasza:
80%
Van fogalmad arról, hogy hogyan kell nevelni? Mert akarni azt könnyű...
 4/15 anonim ***** válasza:
0%

[link]

Oldal alján Szabóné hirdeti.

2010. márc. 8. 20:28
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Ez kb ilyen kérdés: Hol lehet venni oroszlánt? Úgy szeretnék egy oroszlánt, de még csak az állatkertben láttam.
2010. márc. 8. 20:28
 6/15 anonim ***** válasza:
78%
NEM LEHET VENNI,MERT TILOS,BETILTOTTÁK!!
2010. márc. 8. 20:32
 7/15 anonim ***** válasza:

20:32

Betiltotok? Mikor és hol?

2010. márc. 8. 20:36
 8/15 A kérdező kommentje:
köszönöm:)//az igen érdekes lenne ha betiltották mer vannak tenyésztők 1-et ismerek is csak neki május-ban lesznek és az még nagyon messze van=/
2010. márc. 8. 20:40
 9/15 anonim ***** válasza:
67%

Többek között: [link]

Menjetek aludni, és ne vadállatokat akarjatok otthon nevelni. Már ha erre képesek lennétek...

2010. márc. 8. 20:41
 10/15 anonim ***** válasza:
Tényleg nem tartható már, körülbelül egy hete hozták az új törvényt. Én is akartam régen, olyan helyes állatok, de miután megismerkedtem valakivel, akinek volt, lemondtam róla. Mondta, hogy csak egy embert fogad el gazdának, másokkal agresszív, és csak a "főnöknek" fogad szót. Volt egy sztorija is. Elment a csaj pár napra (a főnök), és a mosómaci valahogy kiszökött a házból, felmászott egy fára, és semmiért nem volt hajlandó lejönni onnan, hiába kérlelte a csaj barátja (aki szintén ott élt). Odáig fajult a helyzet, hogy fűrésszel kellett levágni az ágat, ahol a mosómaci üldögélt.:)
2010. márc. 8. 20:43
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!