Egy állat hogyan éli meg, ha nem sikerül tövább örökíteni a génjeit?
Figyelt kérdés
Megfigyeltek esetleg depressziót azokon az állatokon, akik alulmaradtak a nőstényekért folytatott harcban?ma 11:22
1/9 A kérdező kommentje:
*tovább
ma 11:22
2/9 A kérdező kommentje:
Fejlett állatokra gondolok, pl. járvorszarvas...
ma 11:23
3/9 anonim válasza:
Jézusom... te már a herélt macskánál is depressziót vizonáltál - őszintén sajnálom, amiért ennyire ráfüggsz egy semmiségre, hogy már két kérdést is kiírj róla.
4/9 A kérdező kommentje:
Hali. Én kutatom az állati viselkedést, mert biológiából fogok érettségizni.
Tudatlan vagyok a témában, és ha nem kérdezek, tudatlan is maradok.
Azt meg te sem akarhatod.
ma 11:38
5/9 A kérdező kommentje:
Milyen két kérdés? Ez az első kérdésem a témában!
ma 11:38
6/9 anonim válasza:
Hogyan akarsz egy más faj + alsóbbrendű faj megéléseiről infót kapni? Te voltál már étcsiga? Mert akkor kíváncsi lennék milyen a csiga orgazmus és hogyan éli meg...
8/9 anonim válasza:
Napi incel az állatok kategóriában. Ez a nap is eljött.
9/9 A kérdező kommentje:
Gyakorin IS. Itt találtam pl. olyan embert is, akik a matematikában segítenek nekem.
Viszont, már bánom, hogy nem a természettudomány rovatba írtam ki ezt a kérdést, ott általában normális válaszokat kapok, függetlenül attól, hogy milyen amatőr a kérdés.
Itt meg gúnyolódnak, meggyanúsítanak, de a végére még oda is eljutottunk, hogy az incelezés is előjött.
Ez a rovat mindennek a legalja. Többet ide nem jövök.
ma 14:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!