Neked okozott már fizikai sérülést háziállatod?
Engem a kutyám harapott meg.
De csak játékból,szóvap az esetek 95%ban nem látszik meg.Persze ilyenkor mindig hangosan rászólok és az általàban hat.
Volt egy elég agresszív kutyánk,ami volt hogy véresre harapta a kezemet...
Nyáron,amikor általában shortot viselek,akkor meg előfordul hogy megkarmolnak(nem szándékosan)
Volt olyan is,hogy nem közvetlenül okoztak sérülést.
Idén,augusztus közepe táján,épp sétáltunk.Vihar volt készülőben,úgyhogy még nem esett az eső,de dörgött az ég.
Hirtelen a közelben csapott be a villám,a kutyák pedig nagyon megijedtek,és elkezdtek az ellenkező irányba rohanni.
Csak hát.....Flexi pórázzal,amit jól végig húztak a lábamon,ennek köszönhetően lett egy vágás a lábamon,ami még most is látszik,pedig több mint 2 hónapja történt.
kutyám van de még nem okozott semmilyen sérülést,
jó kutyi :)
de viszont volt régen egy kandúr koromfekete cicánk ami elkóborolt és kb 3 hónap után vissza jött hozzánk,(már rég aszt hittük hogy elpusztult vagy valaki elvitte "magának".
reggel mentem ki és megpillantottam hogy a kerítés tetején ül, először azt hittem hogy nem is a miénk, csak valami kóbor cica,
nagyon agresszív volt fújt és karmolt na ő okozott nekem sérülést...karmolás, harapás, dögivel, olyan mintha kicserélték volna nem is ő lett volna.
még egy két évig láttam a faluba majd soha többé, valami ki hozta belőle a vad állatot..
Egyszer a sisakos kaméleonom kajának nézte az egyik ujjbegyemet, nem vérzett, de eléggé fájt azért.
(mivel a nyelvével nem tudta megragadni az ujjamat, gondolta akkor belém harap egyet) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!