Nektek milyen háziállataitok/háziállatod van (nak)? Milyet szeretnél?
11/L Nekem:
Tóbiás, egy fiú teknős, Tamara, egy lány teknős illetve máma kaptam 2 vizicsigát, Stinget és Alfrédot, igaz, ők hímnősök. Következőnek széretnék rákot meg halat.
Utolsónak: ha az a bajod a hüllőkkel, hogy tücsköt-bogarat esznek, vegyél növényevő gyíkokat, pl. tüskésfarkú gyíkot, vagy zöld leguánt.
nekem van egy legum, jófej, barátságos, 3 és fél éves, szép élénkzöld hím. Salátát, almát, répát, gyermekláncfüvet, körtét, szőlőt stb. eszik. Csonthéjasokat(PL. BARACK, SZILVA)ne adj neki, citrusokat se(pl. narancs, citrom, grépfrút stb.)
Csak a fiatal példány lesz nagyon könnyen szelíd, és úgy, ha odakerülése után naponta többször kézbe veszed a kisgyíkot, mert ugyanis egy fiatal példány nem tud sérülést okozni; míg egy nagy az már haraphat is, karmolhat is, néha a farkával is verekedhet(persze komoly sebeket okozva, ezért kell fiatalt venni, sokkal könnyebben és egyszerűbben, sérülésmentesen megszelídíthető). Farka nem esik le, mint pl. a gekkóké, nyugodtan arrébb húzhatjuk farkuknál fogva, ha valami rosszat csinál.
Hogy a kérdésre is válaszoljak: Nekem van egy zöld leguánom :D, egy leopárdgekkóm, egy sziámi harcoshalam meg egy kissándor papagájom.
Van másfél(xD) tengerimeacom, de ezt úgy értem, hogy van egy sajátom meg egy ami közös az öcsémmel
Szeretnék egy hörcsögöt, 2 hullámos papagájt, és egy yorkit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!