Tűz esetén kit mentenél ki, ha módodban állna, a saját, szeretett háziállatod, vagy egy idegen embert?
ha az állatoknak van lehetőségük(nyitott ajtó)
akkor saját maguktól menekülnek jó irányba mivel természetes körülmények között is rettegnek a tűztől és érzik merre van a friss levegő merre kell menni, de ha pl hal vagy hüllő akkor menteni kéne mert nem tud olyan gyorsan legtöbbször menekülni vagy vízhez kötött és ezért, ha egészséges felnőtt emberről van szó ő kitalál magától
de hüllők,halak nem biztos őket menteni kell
Macskám van, 4 hónapja, őt menteném.
Bár erős a gyanúm, hogy csak szabaddá kellene tennem az útját és már iszkol is. Ez esetben megpróbálnék segíteni az embernek is.
Macskáim vannak én őket menteném és mivel családiházban élek esélyem se lenne tűz esetén idegent találni a saját házban.
Akivel évek óta együtt élsz,alszol,kelsz hiába"csak"macska,kutya vagy hüllő természetes,hogy az az állat többet jelent számomra mint egy teljesen idegen ember.
7-es vagyok. Bele is gondoltatok egy ilyen helyzetbe? És ha az az idegen egy gyerek, vagy egy családos ember?
Tegyük fel, hogy idegen az illető, de mivel egy tűzesetben vagytok, utána valószínűleg találkoztok a családjával. A síró gyerekeinek egyszerűen mondanátok, hogy bocs, de a kutyám fontosabb volt??
Igazán nem kötekedni akarok, de nem értem! :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!