Neked okozott már fizikai sérülést háziállatod?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy megharapott, megkarmolt, megmart, megcsípett, stb. Mi történt pontosan? Mit csináltál utána az állattal?2015. máj. 11. 19:26
1/38 anonim válasza:
Igen, kutyám és patkányom. Kutya vissza harapott már a kezemre többször, akkor meg lett bűntetve. Patkány nem volt megbűntetve :D ennyi.
2/38 anonim válasza:
Fiú tengeri malac megharapott úgy hogy teljesen bennem volt a foga egy csaj malacon ölték egymàst és rossz helyre nyúltam. A kutyám kölyök korában véresre harapdálta a karomat, játszott és nem lehetett leálítabi. Anyám macskája majdnem kikapta a szememet a szemhélyba akadt meg a körme azt hittem be.zarok.
3/38 piriiiii válasza:
Hát persze. Kit nem? :D Játék közben millió karmolást, harapást kapok. Ha eldurvul a helyzet, főleg kutyánál, például az arcomba kap (az arc felé harapást, karmolást nagyon szigorúan veszem, tesómat 3-4 évesen megharapta egy kutya, és még mindig látszik az arcán a seb, igaz, hogy ő incselkedett a kutyával, és elvette a csontját...), akkor leszidom és abbahagyjuk a játékot. Nem egyszer harapott már orron, szájon a kutyám, egyszer hetekig nem tudtam orrot fújni... :D
Viszont ma én okoztam neki sérülést. :( Egy foggantyús labdával, lendítettem a karomat a testem mellett, a labda repült, a kutya meg túl közel állt, és kicsit fejen találtam, jó nagy hisztit csapott, de már jól van persze... :D
4/38 anonim válasza:
Vadászgörények elég sok sebet okoztak, még mindig látszanak a hegek pedig évek óta nincsenek meg. Kutyák is párszor megharaptak, sőt karmoltak játék közben. Nyúl és macska is karmolt már meg sokszor. A kacsa is rendesen tud csípni amikor a kiskacsákat félti. Ja meg egyszer a koca a lábamra lépett véletlenül, asszem az fájt a legjobban. 250 kg... :) Semmit se csináltam, a jajgatáson kívül. :)
5/38 anonim válasza:
Verekedő tengerimalacok közé nekem is sikerült benyúlni. A hüvelykujjamnál kapott el az egyik pont az izomba. 3 napig fel volt dagadva az ujjam, a heg azóta is látszik. De harapott már meg a hörcsögöm, patkány, egér, kutya, a görényeim rendszeresen ha néha eldurvulnak játék közben.
6/38 OLYMPUS válasza:
A kutyám harapott meg de nem büntettem meg inkább a kedvenc ételén keresztül meg tanitottam viselkedni bántás nélkül csak türelmesnek kell lenni vele és hallgatni fog arra amit mond az ember neki ezt a módszert csak ajánlani tudom mert bevált módszer általában a bántalmazott házi kedvenc annál jobban vissza támad minél többször kap.
7/38 anonim válasza:
A kutyám megharapta a kezem (kistestű), amikor még fél éves volt, mert oltás kapott, és nagyon fájt neki:( (úgy, hogy vérzett tőle a kezem) Persze nem lett megbüntetve, mert ez csak ösztön volt, és szegénynek az oltás is elég rossz volt.
8/38 anonim válasza:
A cicám játék közben néha megkarmol, nem szándékosan, inkább csak véletlen szokott odakapni amikor vadabbul játszik. Büntetni nem szoktam, csak megvárom ilyenkor, míg lenyugszik egy kicsit és csak azután folytatódik a játék.
9/38 anonim válasza:
Valójában egyszer mindenkit érnek majd fizikai sebek a házi kedvencétől.
10/38 anonim válasza:
9. vagyok: Nem szabad őket sokáig büntetni! Elég az ha leszidod és kicsit meglökdösöd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!