Neked okozott már fizikai sérülést háziállatod?
Első kutyám úgy megkarmolt, amikor egyszer fölvettem, hogy máig látszik a helye, nem szidtam le érte, mert véletlen volt. Második kutyám amikor felnőttként hozzám került,úgy megharapott játékból, hogy kiserkent a vérem, rászóltam, felkeltem és ott hagytam, nem büntettem meg mert nem rossz szándékból csinálta.
Voltak tüskés egereink, okos nővérem mikor meghozta őket rögtön a kezembe nyomta a hímet, hogy nézzem milyen aranyos, én rosszat sejtettem, egy pillanattal később már belém is harapott :D Sziszegtem aztán betettem az egérkét a szállítóba és mentem kinyomkodni a nagyon vérző ujjamat.
A legjobb a szárazföldi remeterákom volt.
Az egész állat akkor volt kb. 6cm. Én barom két hibát is elkövettem, amikor kézbe vettem,: aznap mostam hajat Fructis samponnal aminek elég erős szaga van és nem kifeszített tenyérrel fogtam meg. Belém csípett, pontosabban rácsípett a tenyeremre és vagy 2 percig el sem engedte, de úgy hogy azt hittem átvágta a bőrredőt. Iszonyatosan fájt, nagyon erős ollói vannak! Nem emlékszem mit csináltam, talán ráengedtem egy kis vizet, de nem biztos. Azóta nem veszem őket kézbe, bár a három közül a másik kettő annyira beszari, hogy tuti nem csípnének meg, elő se bújnának amíg a kezemben vannak, de én persze pont a legharciasabbat vettem ki a kezembe :D
Tengerimalacaim vannak.
A karmolás rendszeres, de szerencsére épphogy csak meglátszik a bőrömön - többnyire. De van olyan, amelyiknek a nyoma napok múlva is ott marad. Heg még nem lett belőlük szerencsére.
A kisebbik malacom rendszeresen harapdál, nem túl finoman. Nyoma nincsen, de fáj.
Illetve nekem is sikerült egyszer benyúlnom verekedő fiúmalacok közé, nyoma annak sem maradt, de vérzett.
Egyik esetben sem csináltam/csinálok semmit, hiszen nem azért harapnak, mert bántani akarnak. A harapdálós malackámnál próbálkoztam azzal, hogy az elején finoman az orrára koppintottam, hátha így megtanulja, hogy ujjba harapni nem szabad, de feladtam :D
A lovam rámlépett, megijedt egy...valamitől. Lovak, ijednek.:D
Kutyám játék közben megkarmolt, és gallérral leborított a lépcsőn.
A hörcsögöm megharapott.
A kutyám ledöntött a lábamról.
bebolondult játék közben,kilőtt mint a golyó,és ahogy visszafutott hozzám,belerobbant teljes lendületével és súlyával(35kiló) a lábamba.
az oldalam tiszta zöld/lila/kék folt lett,a fejem is koppant a földönt.
kidőltem mint valami teke bábu...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!