Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » 3 hónapja leestem a lóról de...

3 hónapja leestem a lóról de most félek lóra ülni, mit tegyek hogy újra bátor legyek?

Figyelt kérdés
Leestem még pár hónapja.De azóta félek lóra ülni.Már ott tartok hogy nem szívesen ülök a ló hátán.Amikor felülök elfog a bizonytalanságérzet és úgy érzem ez nem biztonságos.Talán azért hogy olyan nagy a mozgástér és a ló bárhol el tud vágtázni.Mit csináljak nem szeretném abbahagyni de megint olyan szeretnék lenni mint a baleset előtt voltam.Hogyan nyugtassam meg magam hogy nem lesz semmi baj és nem fog elvágtázni velem a ló?
2010. jan. 22. 19:36
1 2 3 4
 11/40 anonim válasza:

szia.

én is nyáron szenvedtem egy eléggé nagy esést kórházba kerültem stb.

de éreztem hogy az életemet nem tudom lovak nélkül elképzelni.

bíztam a lovakba akik segítettek felépülni.

nagyon örülök hogy nem tántorodtam meg.

mostmár ugrathatok,vágta és stabil.

azt ajánlom hogy gondolkodj el hogy mit súg a szíved.

hidd el ha visszaszálsz a nyeregbe neked lesz jó(;

de ez a te döntésed.

remélem sikerül;)

2010. febr. 3. 11:18
 12/40 A kérdező kommentje:
Köszi a biztatást!Nem akarom soha abbahagyni a lovaglást a lovak köré tervezem az egész életem.De mostanában annyira nehezen megy minden ,mert mostanában a lovam eléggé ijedős meg rohanós lett.Úgyszólván a vágtát ismeri csak.Szóval alig lehet megfogni terepen.Még a városba is be szokott néha vágtázni.Azért elég ijesztő a városba vágtázni, mert mindig az úthoz nagyon közel tudom megállítani.
2010. febr. 3. 17:39
 13/40 anonim válasza:

szia az elöző vagyok:D

fogd vissza és ne engedd h ő diktálja a tempóót:D:D

és ne félj!!!!!!!nekem is volt ilyen ló én is féltem de megszoktam hogy hogyan kell kezelni;)

2010. febr. 4. 19:59
 14/40 anonim válasza:

megint én vok.x)

jah és lehetséges h érzi h tartassz tőle és így megtud vezetni..

légy magabiztos!;)

2010. febr. 4. 20:00
 15/40 A kérdező kommentje:
igen tudom kicsit érzi hogy erőfölénybe van. de a földről elég határozott vagyok vele csak amikor a hátára ülök és a gáton megyünk, akkor ott imád vágtázni csak hogy járnak ott gyalogosok is meg ott van egy csomó villanyoszlop
2010. febr. 4. 20:05
 16/40 duhaj ervin ***** válasza:
Szia!Tudod most éppen a fenekemet ápolgatom,seggre estem,eltört a csontom.Nekem is van lovam,de nem róla estem le.Nagyon fája sérülésem,de nem jutott eszembe,hogy felépülésem után ne lovagoljak.Tedd túl magad,menni fog! Imádok kerékpározni is,arról csináltam a seggest,de fogok még bicózni is!
2010. febr. 9. 10:22
 17/40 anonim válasza:
Hát ha az útra majdnem kivitt téged a ló a kocsik elé akkor irányítanod kellene :D
2010. febr. 9. 14:37
 18/40 A kérdező kommentje:

hát irányítom én csak elég keményszájú a picike

de majd megpróbálok bátrabb lenni ,jobban bízni a lovamban és a tudásomban

2010. febr. 9. 15:41
 19/40 anonim ***** válasza:
Csak terepre tudsz vele menni, vagy karám is van, ahol esetleg lovagolhatsz? Amióta leestél róla egyáltalán nem űltél lóra? És a lovadon lovagolt azóta valaki?
2010. febr. 10. 17:44
 20/40 A kérdező kommentje:
Kicsi a karám és nem tudunk benne vágtázni.De nem a saját lovam hanem lovardai ló.Amióta leestem már ültem rajta sőt még vágtáztunk is persze nem saját akaratból de vágtáztunk.De mindig elhatározom hogy bátor leszek de amint ráülök a lóra elbizonytalanodok.Amikor felmegyünk a gátra rögtön elkezdem érezni hogy nem lesz semmi se rendben.A nyarat várom amikor többet tudok vele foglalkozni.Úgy tervezem hogy amikor csak lehet lovagolok rajta.De ez csak nyáron lehetséges.Hétközben is szeretnék kijárni de sajna a szüleim nem engednek ki.
2010. febr. 10. 20:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!