Van egy mexikoi vorosterdu madarpokom (Brachypelma Smithii), es az lenne a kerdesem hogy hogy tudjam a kezemhez szoktatni? KB.3 honapja van meg.
Mekkora? cmben!ha még kicsi akkor egész nyugodtan megfoghatod,habár nekem csak egy brachypelma emiliám van,de ő már kb 7cm (csak a feje meg a potroha)és nem csípott meg!XDmult héten vettem kezembe először...
viszont nekem még nem volt smithiim és nem tudok róla sok infót,azt sem hogy mennyire agresszív!de én is ilyen pókot akarok venni...
A smithi nyugodt, kézhez szoktatható fajta. :) Nem mondom, hogy nyugodtan vedd kézbe, de meg lehet próbálni, lehetőleg vmi fölött, vagy a földön ülve, ha esetleg leesne, vagy leugrana, ne sérüljön meg, és persze bútoroktól távol, ne a szekrény mögül kelljen előhalászni. :)
Aki azt írta, hogy halálos a mérgük, annak ne higgy, baromira nem ért hozzá, egy tücsök számára halálos a pók mérge, egészséges felnőtt emberre nem vészes, hacsak nem vagy allergiás.
Jne higgy senkinek! Marasd le magad aztán az izomgörcsök közt fekve lesz időd átgondolni hogy milyen a mérge...
De ne izgulj, a lázról el fogja terelni a figyelmed a hányás és a fájdalom. ;) sok sikert a kézhez szoktatáshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!