Melyiket érdemes megvenni, a macskát vagy a törpenyuszit?
A macska büdös,koszos,bolhás,tetves,rühes,férges,stb!
Csak a kaja miatt hízelkedik,amúgy szarik a fejedre!
Rengeteg betegséget terjeszt! NEM LEHET MEGFELELŐEN TISZTÁN TARTANI!!!
Aki védi ezeket a dö...ket,mondja olyan szülőknek a macskab..zi szövegét,akinek megvakult,vagy meghalt a gyereke a macskaszar miatt!!!
Én nem arról beszélek,hogy terhesség idején lesz beteg a gyerek,hanem amikor a gyerek a homokozóban vagy a kertben fertőződik meg!
"Vessen magára ha elkap valamit a macskaszartól"?!
Én is folyton macskaszarba nyúlok,pedig nem akarok! Csakhogy van egy kertem,ahol szoktam gyomlálni,stb.És hogy-hogynem kisebb-nagyobb csomagokra bukkanok folyton.
Te normális vagy? Hallod amit beszélsz? Hülye macskab...zi!
Akkor kívánom,hogy a te gyereked is legyen beteg egy rühes dögtől! Nem azt mégsem! TE LEGYÉL BETEG!!!!
Jó-jó nem kell ezen veszekedni meg rosszat kivánni a másiknak!!!!!;)
Szerintem a macska nem rossz állat egyáltalán, de az igaz lehet találni egy-két kakit utánna, de ha jól szoktatod nem! Nem biztos, hogy a macska a hibás, de lehet, sok mindentõl függ. Én mindkettõben elég jártas vagyok. Hallottam olyan esete, hogy a törpenyúl olyat csinált, hogy hazahozták és egy óra múlva megdöglött mert beparázott a változásba. Macska nem ennyire félõs. Mindkettõ állatnak van sok jó tulajdonsága. Olvass utánna mindkettõnek és így dönts. Én macskát tartanék, de én nem te vagyok úgyhogy neked kell dönteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!