Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Mentettél már meg vmilyen...

Mentettél már meg vmilyen állatot?

Figyelt kérdés
Mi egyszer a lányommal találtunk a Feneketlen tó szélén a vízben egy ázott denevért. Kivettük és felraktuk egy faágra megszáradni. Olyan aranyos volt, sztem megmentettük.
2009. okt. 8. 10:02
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
8-10 kutyát. közülük egy most került hozzánk 6 picivel.korábban egy tacsit meg akartak ölni egy építkezésen,apu hazahozta. 1 cicát a belvárosból, ő egy tünemény. 1 sérült szárnyu galambot 2 napig ápoltunk, illetve magukra hagyott kisfecskéket etettünk. Itt rossz pont, hogy legyekkel :D
2009. okt. 8. 19:36
 22/28 anonim ***** válasza:
100%

A katicákat mindig :)

Volt, hogy denevért találtam a medencénkben, már alig tudott kapálózni. Fogtam gyorsan egy tollasütőt és kivettem. Egy ideig kómázott a füvön, majd berepült a garázsba és este lelépett :)

Egyszer jöttem haza biciklivel, és kis sünik voltak az úton elütve. Egy még élt, de nem ment odébb a többitől :( Mögöttem jött egy nagy traktor, na mondom mit csináljak.. Fogtam egy zsepit, gyorsan felvettem vele, és hazahoztam. :) Csak úgy falta a zabkását :D Utána elengedtem :)

A cicámtól szoktam elvenni a kisegereket ha még időben érkezem, a kutyámtól pedig a vakondot meg a madarakat... és kiviszem őket a rétre.

A cicám is igy lett. A szomszédba leellett egy kóbor cica, és a tulaj részeges fia jött át hozzám (hozzám?!) hogy tüntessem el őket mert agyonveri 2 percen belül. Azt sem tudtam hova kapjak, fogtam egy pulóvert és mind a 4 kiscicát (voltak maximum 5 naposak) elhoztam. Bezártam a kutyámat addig az anyacica bejött szoptatni :) Igy ment másfél hónapig, amikor az anyacica egyszercsak nem jött többet. 3 cicát elajándékoztunk, egyet megtartottunk :) Összeszoktattuk a kutyámmal :) Ja, a kutyám is befogadott :D Tél volt, nagyon fázott, beengedtem az udvarra egy nagy rongyra hogy ne fagyjon meg. Reggelre eltűnt, de este visszajött :) Aztán 9 éve itt van velem :)

L/22

2009. okt. 9. 11:44
 23/28 A kérdező kommentje:

ma 11:44

5*

2009. okt. 9. 12:26
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
:) :$ köszönöm :)
2009. okt. 9. 12:50
 25/28 anonim ***** válasza:
100%
Egeret. a spájzban a hűtő mögött bújt el, kimenekült de nem volt szívem agyonutni így leraktam egy üveget, belemászott és elengedtem kint, olyan kis aranyos volt a két nagy gombszemével :) Ha csigát látok az úttesten, elviszem egy fa alá nehogy elüssék.
2009. okt. 9. 16:56
 26/28 A kérdező kommentje:
köszönöm aválaszokat, mindenkinek: 5*
2009. okt. 11. 08:33
 27/28 anonim ***** válasza:
100%
Minden, a házba tévedt állatkát lehetőleg (néha sajnos kilapulnak mentés közben) élve kiteszünk a kertbe. Büszkén jelentem, hogy élemedett korom (39) ellenére eddig kizárólag befogadott kedvenceink voltak menhelyről, bokor alól, baráttól, szomszédtól, autóútról, illetve internetről. Elvből nem adunk pénzt állatokért (kivéve persze a menhely), amikor annyi gazdátlan, szegénysorsú szőr kínlódik napról napra.
2009. okt. 11. 09:53
 28/28 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó vagyok. Elfelejtettem, hogy tavasszal békák költöztek a medencénkbe és leraktak több tízméternyi petét "láncra fűzve". Ott persze nem maradhattak, hát hálóval nagyobb méretű (30-40 l-es) műanyag virágtartóba emeltük és félárnyékos helyen elrejtettük. Napközben a napon melegített vízzel pótoltuk este az elpárolgott mennyiséget, algák nőttek a melegtől és fénytől, a szúnyogok ugye maguktól odataláltak, a brekuszok pedig szépen felcseperedtek.
2009. okt. 11. 09:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!