Mentettél már meg vmilyen állatot?
A katicákat mindig :)
Volt, hogy denevért találtam a medencénkben, már alig tudott kapálózni. Fogtam gyorsan egy tollasütőt és kivettem. Egy ideig kómázott a füvön, majd berepült a garázsba és este lelépett :)
Egyszer jöttem haza biciklivel, és kis sünik voltak az úton elütve. Egy még élt, de nem ment odébb a többitől :( Mögöttem jött egy nagy traktor, na mondom mit csináljak.. Fogtam egy zsepit, gyorsan felvettem vele, és hazahoztam. :) Csak úgy falta a zabkását :D Utána elengedtem :)
A cicámtól szoktam elvenni a kisegereket ha még időben érkezem, a kutyámtól pedig a vakondot meg a madarakat... és kiviszem őket a rétre.
A cicám is igy lett. A szomszédba leellett egy kóbor cica, és a tulaj részeges fia jött át hozzám (hozzám?!) hogy tüntessem el őket mert agyonveri 2 percen belül. Azt sem tudtam hova kapjak, fogtam egy pulóvert és mind a 4 kiscicát (voltak maximum 5 naposak) elhoztam. Bezártam a kutyámat addig az anyacica bejött szoptatni :) Igy ment másfél hónapig, amikor az anyacica egyszercsak nem jött többet. 3 cicát elajándékoztunk, egyet megtartottunk :) Összeszoktattuk a kutyámmal :) Ja, a kutyám is befogadott :D Tél volt, nagyon fázott, beengedtem az udvarra egy nagy rongyra hogy ne fagyjon meg. Reggelre eltűnt, de este visszajött :) Aztán 9 éve itt van velem :)
L/22
ma 11:44
5*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!