Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Mentettél már meg vmilyen...

Mentettél már meg vmilyen állatot?

Figyelt kérdés
Mi egyszer a lányommal találtunk a Feneketlen tó szélén a vízben egy ázott denevért. Kivettük és felraktuk egy faágra megszáradni. Olyan aranyos volt, sztem megmentettük.
2009. okt. 8. 10:02
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
utolsó vagyok. és egy nyuszit is. húsvét után találtam az utcán, kis fehér nyuszit. szerintem ünnepek után feleslegessé vált és elengedték. hazavittem és aztűn egy távolabbi rokonomhoz került, akik gondkodnak róla.
2009. okt. 8. 11:22
 12/28 anonim válasza:
100%
hát ha ez annak számít, nem szoktam leütni a rám szálló bogarakat :D
2009. okt. 8. 11:25
 13/28 A kérdező kommentje:
Utcáról megmentett cicánk van, és egy egeret is fogtunk a lakásban (hálós egérfogóval), de kivittük az utcára.
2009. okt. 8. 11:32
 14/28 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer nem sikerült leütnöm egy legyet. Őt megmentettem magamtól. :)

Egyébként egy sünit. Meg szarvasbogarat.

2009. okt. 8. 11:39
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
csak katicát a lakásunkból a szabadba
2009. okt. 8. 11:57
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
1. vagyok. most jutott eszembe hogy 1-2 hónapja volt itt egy kis légy. itt ugrált az ablaknak. olyan kis helyes volt hogy nem volt szívem megölni. inkább betereltem egy papírzsepibe és kiengedtem.:) (amúgy a szomszéd néni megmentett egy kis gémet vagy mit. eltört a szárnya. anyuék vitték állatorvoshoz)
2009. okt. 8. 12:16
 17/28 A kérdező kommentje:
mennyi jóravaló ember! köszönöm a válaszokat.
2009. okt. 8. 12:45
 18/28 anonim ***** válasza:
100%

egyszer egy kismadarat felvettünk a földről, de sajna beteg volt és 1 nap múlva meghalt :( egyszer egy nagy boltnak a parkolójában odajött hozzánk egy kiscica és megsajnáltuk, és hazavittük. Az utcáról befogadtunk egy cicacsaládot. letereltünk az útról egy eltévedt vakondot :) Nagyjából ennyi

12/L

2009. okt. 8. 18:39
 19/28 anonim ***** válasza:
100%

előző vagyok

egy ismerősünk egy csirketermelő üzemben dolgozik, és a "selejtes" kiscsibéket hazaszokta vinni, és élve odaadja a kutyának :( Apu egyszer hazahozott közülük 3-at, és felneveltük őket (természetesen nem lett belőlük kaja)

2009. okt. 8. 18:46
 20/28 anonim válasza:
100%
Igen:) egy "Y" alakú ágba beszorult a madárka feje..:D és kihuztam.:D aztán elment..:D egy óra mulva visszajött.:D csiripelt..mintha megakarta volna köszönni.. Aztán elment..:D
2009. okt. 8. 19:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!