Már többször láttam a fürdőszobában vmilyen állatot, legtöbbször a fürdőkádban. Mi lehet ez?
Figyelt kérdés
Azt kell tudni, hogy jakuzzis kádunk van, és nem használjuk soha, mármint fürüdni, mindig zuhanyzunk. Lehet, hogy oda beköltözöt vmi? Mi lehet ez? Félek tőle.2009. júl. 29. 03:40
1/29 A kérdező kommentje:
Na, nem írtam, hogy mit láttam. :D
Tehát: Fekete, hosszúkás és sokcici lába van és mozog, de nem az a szőrös fajta, a hernyó, hanem más.
Nagyon félek tőle, mint minden pici álattól.
Mi lehet ez?
2009. júl. 29. 03:42
3/29 A kérdező kommentje:
És nagyon félek tőle, ugye nem szaporodhat el? Többször láttam, vagy 3-4szer de nem egymás után, hanem néha-néha. Ugye a szobába nem jöhet be??
Nagyon félek!!!! Már nem láttam legalább 1 hónapja. Lehet elbújt, vagy a meleg miatt.
2009. júl. 29. 03:49
4/29 A kérdező kommentje:
Méág eszembe jutott az, hogy ugye olyan pezsgős a kád és vannak benne csöveg és oda belemegy a víz és ot poshad, mert nem használjuk. Nem lehet, hogy ot terem?? Vagy mi a halál ez? Olyan félelmetes és undorító!!!!!!!
2009. júl. 29. 03:51
5/29 A kérdező kommentje:
Mérmint csövek vannak, nem csöveg.
2009. júl. 29. 03:51
6/29 A kérdező kommentje:
Ja és mászik, mármint nem repül vagy ilyesmi és elég lassú, de szerintem felgyorsulhat. És vajon mit eszik? Nagyon félek!!!!
2009. júl. 29. 03:52
7/29 anonim válasza:
szazlabu vagy ezerlabu
rettenetesen undorito
8/29 A kérdező kommentje:
Most hogy eszembejutott nagyon félek, nem fogok tudni aludni!!!!!! :(
2009. júl. 29. 03:56
9/29 anonim válasza:
nemtom FAKE-e ez a kérdés:D
de nálam is szokott lenni ilyen pici, néhány milliméteres kis bogárka, ami kanyarog össze vissza, mint a százlábú, csak sokkal kisebb. nemtom hogy hívják.
10/29 A kérdező kommentje:
Igen, undorító... Százlábú? Az a scolopendra, nem??
2009. júl. 29. 03:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!