Már többször láttam a fürdőszobában vmilyen állatot, legtöbbször a fürdőkádban. Mi lehet ez?
Figyelt kérdés
Azt kell tudni, hogy jakuzzis kádunk van, és nem használjuk soha, mármint fürüdni, mindig zuhanyzunk. Lehet, hogy oda beköltözöt vmi? Mi lehet ez? Félek tőle.2009. júl. 29. 03:40
11/29 anonim válasza:
12/29 A kérdező kommentje:
Nem kamu...
2009. júl. 29. 03:59
13/29 A kérdező kommentje:
Ja és kb. 2-3 cm...
2009. júl. 29. 04:00
14/29 A kérdező kommentje:
De ugye a lakásba nem jöhet be??? Mit csináljak vele, hogy ne legyen többet? Szóljak anyámnak? Ő is undorodik az ilyesmitől, de nem annyira mint én. Lány vagyok, amúgy. :(
2009. júl. 29. 04:03
15/29 anonim válasza:
Szerintem az ilyesmi lányokat eszik.
Szüzeket reggelire.
16/29 anonim válasza:
sejtem miről beszélsz.pókszázlábu a neve.undorito nagyra is megnőhet és imádja a fürdőszobákat.Ha mozgás van ritkán jön elő és inkább éjjel avgy sötétben mozog.villanynál menekül.amugy az anya nálunk egyszer vitte a kicsit a hátán.Szerencsére nálunk ez a nyaralóba van a Balcsin.Itthon még nem láttam.fuj,de gusztustalan egy teremtmény szegény
17/29 anonim válasza:
Ha láttod a kádban megint engedj rá vize taz elsodorja és le a vezetékekbe és hátha megfullad. Vagy fujd le valamivel...
18/29 anonim válasza:
Nálunk ilyen a mosdóból szokott előjönni, pedig az rendszeresen van használva...Csak néha látok egyet-egyet. Azt meg elviszi a viz (remélem onnan már nem tud visszamászni :-)) Bár volt már olyan hogy el tudott menekülni a féreg...:-) kigondolná hogy 100 lábon ilyen gyorsan tud futni :-)
19/29 anonim válasza:
előző vagyok...azt elfelejtettem odaírni hogy a miénk az narancssárga..vagy barna ...vagy mi :-)
20/29 A kérdező kommentje:
"sejtem miről beszélsz.pókszázlábu a neve.undorito nagyra is megnőhet és imádja a fürdőszobákat.Ha mozgás van ritkán jön elő és inkább éjjel avgy sötétben mozog.villanynál menekül.amugy az anya nálunk egyszer vitte a kicsit a hátán.Szerencsére nálunk ez a nyaralóba van a Balcsin.Itthon még nem láttam.fuj,de gusztustalan egy teremtmény szegény"
Mekkora az a nagy??? Nagyon félek minden rovartól!! Nagyon! És milyen kicsit vitt a hátán? A sajátját vagy a te babádat??
Köszi a választ!
2009. júl. 29. 16:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!