Hörcsög vagy halat vegyek?
most mért kell egy 13 évest így leszólni? csak Tájékozódik, valószínű a szüleitől csak az információink után fogja megkérdezni hogy lehet e neki egyáltalán.
Akkor amelyik állatot simogatni lehet és pasinak vagy fiúnak van azok mind homárnak számítanak vagy mi????????? okoska...
Én vagyok a 13 éves LÁNY.
Jó tájékozodjon,de addig,ne vegyen hörit amíg azt hiszi,hogy betegséget kaphat el tőle,meg,hogy 8 évig él.Ez magyarul annyit jelent,hogy semmit se tud az állatról,de neki olyan kell.Hát szerintem ez nem így működik.De mind1.
ez a legjobb kérdés már 34 válasz v hol jár.
VEGYÉL HALAKAT AKVÁRIUMMAL KÉSZ ÉN ELDÖNTÖTTEM HELYETTED!!!
látod milyne rendes vagyok öcsi? xD
Megint én vagyok:
Figyelj,elöszőr szerintem menj be egy állatkereskedésbe fogd meg simogasd meg kérdezz azt eladót és ha úgy érzed akkor vegyél egyet.De akkor ne az legyen,hogy 1 hónap után megunod és elpusztul.És ha háztól veszed (én már csak onna veszek egyéb okok miatt-->amit boltba vettem 2 hörit kb 3 hónapot éltek amit háztól hoztam utánuk pedig 4 évet 4 teljes évet lehúzott a kis cuki)akkor olcsobb is lehet vagy esetleg ingyen is odaadják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!