Patkány, hörcsög, vagy tengerimalac?
Ez a három kisállat jöhet itthon szóba.. kérlek irjátok meg tapasztalataitokat egyes állatokkal kapcsolatban.. nemtudom melyiket válasszam.:/ és irjátok le hogy miket eszik,mekkora ketrec kell nekik, és hogy mennyibe kerülnek.:) köszii.:D
(első rágcsálóm lenne)
Első körben a hörcsögöt ajánlom, hogy megszokhasd a rágcsálók életstílusát (ami egyébként különböző). A patkányt párban "illik" tartani, sok figyelmet igényel, bár az igaz, hogy a 3 variáció közül ez a leghálásabb. Rendkívül értelmes lények. Viszont nagy a helyigényük...
Egy törpehöri például ~2 évet él, egyedül remekül elvan, így kezdésnek mindenképpen ezt ajánlom!
Sok sikert!
Ui.: Az árakat nézve is a hörcsög a legolcsóbb.
A patkány nagy helyet igényel, törődést, de az a legokosabb és a legragaszkodóbb. (elvileg azt is be lehet tanítani nekik, hogy hozzanak vissza eldobott tárgyakat, de én még nem láttam ilyet) Társas állat, egyedül nem tartható.
A tengerimalac is elég nagy helyet igényel, alapból félősebb természetű, és ez is társas állat. Viszont nagyon szelíd, ezt is szokták 1.állatnak ajánlani. Barátságos, párban tartva egy csomó vicces dolgot művelnek :) Bár nem tudom, mennyire zavar, picit éles hangja van mikor "kaját követel".
A hörcsög a legolcsóbb, legkevesebb helyet igényel. Egyben sajnos a legharapósabb :( Persze alapból nem harapnak, csak ha felkeltik őket alváskor, vagy ha rosszul tartod. Éjszakai állat, reggel és este lehet legtöbbet velük foglalkozni. És szeretnek rajtad mászkálni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!