Hörcsög vagy halat vegyek?
B+ Te nehogy vegyél hörcsögöt.8 évet? kb.2 évet.Ls magokat eszik.És az egyik válaszolónak üzenném:
Az én hörimet 2 hetente takarítom vagy 1 hetente valaki bejön a szobámba angyon jó illat van,mert van illatostíó és megnem mondnaák h büdös.Nem kell neki társ éppen ezaz h tökéletesen elvan egyedül.Nem kell boltba rohangálni adsz neki reggel este kaját.És csak egy csomag tápt kell neki venni ami kb 150 forint és elég vagy 2 hónapig.Nem kell neki nagy terrárium.Ajánlom hogyha semmit se tudsz az állat tartásáról akor ne írj oylat ami nem igaz.
Nem egyébként a hörcsögöt nem kell fürdetni :)
Én is miskolci vagyok:D
Am nem kell neki semmi injekció, én 1x vettem 2 hörcsögöt télen kabát zsebbe hoztam haza őket, szépen megharaptak és kutya bajom se lett tőlük le se lett fertőtlenítve az ujjam..
5 hónapos tengerimalac is úgy megharapott a boltból kijövet h nem igaz:D azt hittem kivágom az útra de mégse
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!