Ti nem unjatok még az állatorvosos válaszokat?
Már bocsánat hogy ezt mondom,nem olvastam a válaszokat,nem írok ilyet soha egy fórumon se,de ez a kérdés annyira felháborított a 800 forintos hörcsögöddel,hogy egyszerűen csak ennyit tudok hozzátenni:
Te hülye vagy.
Ne vegyél hörcsögöt,ha nem tudod ellátni.Ne szüljél gyereket ha nem tudod ellátni.Ugyanannyi joga van bármilyen más élőlénynek élni mint Neked.Néha elgondolkozom ilyen kérdéseknél,hogy kinek van több joga élni.
Amikor veszel egy hörcsögöt tudod,hogy esetleg baja lesz,és kell pénz állatorvosra.Szerinted Ők miért élnek,és dolgoznak?
Az afrikai árvákon azzal nem segítesz ha megölöd a hörcsögöt.
Szívtelen vagy,ez az igazság,kár burkolózni az árvákkal.
Addig jó a höri,amíg cuki,de ha baja van pusztuljon meg?én is ezt kívánom Neked.
MOst végig olvastam a válaszokat,és komolyan nagyon megnyugodtam.Megint szeretek élni,és szeretem az embereket.Nagyon örülök,hogy vannak még akik érzelmileg fejlettek,és nem ölik meg akit szeretnek.
Faith in humanity restored. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!