Ti nem unjatok még az állatorvosos válaszokat?
Kedves kérdező, ahogy elnézem felesleges bármit is írni neked.
Vagy egy begyöpösödött vénasszony vagy aki itt vezeti le hogy utálja az egész rokonság, vagy egy nagyon jó troll.
Ha ezek közül egyik sem, hát biztos hogy valamelyik vidéki elmegyógyból írsz.
Szerintem a kérdezőnek az a baja, hogy féltékeny. Féltékeny arra, hogy valakinek a legnagyobb gondja az, ha beteg a kedvence, féltékeny arra, hogy van pénze megfelelő orvosi ellátásban részesíteni, került is bármennyibe az a kisállat, és féltékeny azokra, akik akár vidékiek, akár budapestiek, nem azt az őskori hozzáállást hozták magukkal a szülőktől, mint ő.
Innentől kezdve, felesleges a vita, neki ez a jó, akkor maradjon a szűk csőlátású felfogásánál, én pedig hálás vagyok a szüleimnek, hogy engem nem ilyenné neveltek.
A legyet, pókot, darazsat nem babusgatom, hanem kirakom az ablakon, mert nem akarok velük egy szobában lakni. De nem taposom szét őket gondosan cipősarokkal, épp azért, amit Te is írtál (csak kissé más hangsúllyal): ők is Isten teremtményei, ők is megérdemlik az életet. Ráadásul hasznosak is.
Egyébként tényleg nem értem, miért fáj neked az, ha mások elviszik a beteg állatukat orvoshoz. Zavar? Rosszabbul alszol tőle? Drágább lesz a gáz? Kevesebb a nyugdíjad??? Vagy mi???
És az mire bizonyíték, hogy találtál egy ugyanolyan nemtörődöm, lélektelen állatorvost, mint te magad? Kiröhögne? Hát jó, majd viszem másikhoz (aki komolyan veszi a szakmáját és az esküjét, ami szerint legjobb tudása szerint segít minden állaton, amivel felkeresik), és nem kap egy fillért sem tőlem, végtére is nem kötelező dolgoznia neki sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!