08:06
Az ilyesmit bajos dolog unni, mivel a fiatalok egy része mindig ilyen volt és ilyen is lesz. A nyelvhasználatod alapján azonban minimum hipster vagy, vagy valami még rosszabb. "Vintage dolgok", az eszed tokja.
Engem is hipstereztek le, hát rágugliztam.
Kiderült, hogy azért, mert van egy blogom, rajzolni tanulok egy öreg szakállas úrtól, gitározok és érdekel a környezetvédelem. Ezért átkozom a szubkultúrák kitalálóit:D
Én is kevésbé ismert előadókat hallgatok, de nem azért, mert, hogy én most ezzel kitűnök a tömegből, hanem mert egyszerűen ezek tetszenek. Egyébként eleve hülyeség, hogy kevésbé ismert előadó, egyszerűen csak más réteg ismeri, és hallgatja. Biztosra veszem, hogy aki Caramelt hallgat, az nem hallgat Sigur Rost, és viszont.
Az, hogy valaki fotózik vagy rajzol, még nem hipster. Vagy akkor a művészeti sulikban mindenki az lenne? Baromság. Vintage-dolgok? Hm... én ezt inkább a Forest Girl stílushoz tudnám kötni. Blogot vezet? Ó, istenem! Kismillió ember vezet blogot, én is, könyves blogot. Akkor most hipster vagyok? Iphoneja van? Jó neki. Irigykedsz? Én is szeretnék, de meg kell elégednem a telefonommal, amivel csak telefonálni és pontos időt megnézni lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!