Mit gondolsz arról aki a lakásban tartja a kutyáját/macskáját?
Mióta az eszemet tudom volt háziállatunk, pedig társasházban éltünk a szüleimmel. SOHA nem volt nálunk kosz, vagy bűz! Sőt, anyukám rendmániásnak mondható, így inkább múzeumi tisztaság volt a jellemző. Amikor elköltöztem, mi is vettünk a párommal egy kutyát. Lakásban tartjuk, és tény, hogy iszonyatosan sokat kell vele foglalkozni, hogy le legyen mozgatva, rend és tisztaság legyen otthon, stb.. Tudom milyen, ha egy lakás undorító. Nos, a miénk nem az! Nekem sokkol gyomorforgatóbb pl., ha valaki bent cigizik a lakásában, és miden el van sárgulva, büdös, stb.. Nem szeretem, amikor valaki világ életében kertes házban élt, és elvből elítéli a városi kutyásokat, amikor vagy nem is ismer egyet sem, vagy ha ismer is, csak rossz példákat látott...
Az én kutyám egészséges, boldog kutyus (7 hónapos boxer), otthon csak alszik és eszik, persze sok vele a munka, de megéri, mert el sem tudnám képzelni az életemet nélküle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!