Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Mit gondolsz arról aki a...

Mit gondolsz arról aki a lakásban tartja a kutyáját/macskáját?

Figyelt kérdés
Az egyik kérdésről jutott az eszembe. Szerinted higinékus vagy egyáltalán te tartanál? Elöre is köszi a válaszokat!
2011. máj. 24. 14:29
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem panelházban muszáj, hogy bent legyen, de kertes házban legyen csak kint, kivéve, HA rendszeresen fürdetik, kullancs/bolha irtózzák(:
2011. máj. 24. 14:37
 12/46 anonim ***** válasza:
84%

Nekem két kutyám van egy boxer,és egy francia bulldog. Nappal kint vannak az udvaron,éjjel bent alszanak. Minden nap felporszívózok,és felmosok,szerintem így nincs gond a higiéniával!

25/N

2011. máj. 24. 14:38
 13/46 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem semmi baj nincs vele. Kutyát nem tartanék bent, csak ha kistestű szobakutya. Macskát simán.
2011. máj. 24. 14:38
 14/46 anonim ***** válasza:
87%
Másrészről pedig ki nekem bárki,hogy megmondja hol vannak az állataim? Ameddig senkit nem zavar, addig szerintem az ég világon semmi köze hozzá senkinek.
2011. máj. 24. 14:39
 15/46 anonim ***** válasza:
84%
Itt alszik a 3 kutya a lábamnál a jó hűvösbe. Miért raknám ki öket az udvaron a hőségbe? Majd lejebb megy a nap, megyünk le a sióra uszni :)
2011. máj. 24. 14:42
 16/46 anonim ***** válasza:
46%
Egyszer próbáltam lakásban kutyát tartani. Hiába fürdettem hetente többször, akkor is éreztem a szagát (kisméretű hónaljkutya volt). Nem bírtam elviselni, 1 hónapot bírtunk együtt, egyikünknek költözni kellett... A kutyára esett a választás...
2011. máj. 24. 14:44
 17/46 anonim ***** válasza:
81%

Nekem szobakutyám van és velünk lakik bent a lakásban. Nincs vele semmi probléma, már 11 éve velünk él! Nem pisil, nem kakil bent, ha ki szeretne menni akkor beül az ajtóba és jelez. Nem rág szét semmit, nagyon okos kutya. Nálunk ő olyan mint egy kisgyerek, már az furcsa ha nem látjuk bent.

Soha nem volt abból probléma, hogy bent van velünk, mármint egészségügyi problémára gondolok.

18/46 anonim ***** válasza:
100%

Én nekem, ha lesz macskám, akkor bent fogom tartani, ha mégsem, akkor csakis macskabiztos kerítéssel. Ha valaki azt gondolná, hogy ilyen nincs, tessék: [link]

Kutyát kint tartanám,de főleg télen, gyakran beengedném éjszakára.

19/46 anonim ***** válasza:
83%

Hát aki úgy gondolja, hogy nem higiénikus akkor azért mert nem takarított utána és az nem az állat hibája. Amúgy is valamelyik állat tisztább mint némelyik ember...

Nekem cicám van panelban és idegesítenek azok az emberek akik ezt meghallják és egyből le igénytelenezik a lakást.

Soha semmi betegséget nem kaptunk el, pedig már kiskorom óta cicázok.

2011. máj. 24. 14:45
 20/46 anonim válasza:
19%
Innen látszik a lakásban állatot tartók IQ szintje. TZisztelet a kivételnek... Aki nem ért velük egyet, azt rögtön le kell pontozni, mert esetleg meg meri mondani, hogy addig, amíg összeszedik a kutyák után a kuzyasz@rt, és nem ugat az eb reggeltől estig, addig mindenki azt csinál amit akar. Kedves állattartók! Szerintetek az a normális, ha nem szeditek össze, és bokáig járunk az ürülékben???? Nekem a gyomrom fordul meg tőle, meg az olyan lakásoktól is, ahol állat van. Akármennyit takarít az ember, csak hullik a kutya vagy macska szőre, és van egy jellegzetes szaga... Hát köszönöm, én a kertben nagyon szeretem őket, de lakásban el nem viselném. És egyáltalán nem tartom higénikusnak, sőt....
2011. máj. 24. 14:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!