Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Mit gondolsz arról aki a...

Mit gondolsz arról aki a lakásban tartja a kutyáját/macskáját?

Figyelt kérdés
Az egyik kérdésről jutott az eszembe. Szerinted higinékus vagy egyáltalán te tartanál? Elöre is köszi a válaszokat!
2011. máj. 24. 14:29
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
41%

Ha valaki rá tudja szoktatni az állatot, hogy ne másszon fel a fotelra, ágyra, stb, hanem üljön a földön vagy a saját fekhelyén, emellett van elég ideje sokat sétáltatni, úgy elmegy. ja + takarít sokat...

Bár én úgy vettem észre, hogy akinél macska van, azt hagyják felmászni az asztalra is és vele alszanak. Ez már undorító kategória. tehát macskát ne.

A kutya szeret az ember közelében lenni és tanítható, azt lehet, csak természetet is lásson néha!

Ja és ahol kisgyerek van, ott ne legyen, mert lehet a kutyaszőrt porszívózni, de egy gyerek simán befekszik a kutya helyére is, szóval nem higiénikus.

2011. máj. 24. 14:48
 22/46 anonim ***** válasza:
93%

Ma 14:44

Valószínűleg nem a fürdetéssel volt a probléma, hanem a bűzmiriggyel. Nálunk is egy ideig büdös volt, hiába fürdettük aztán hallottuk, hogy ezt a mirigyet ki kéne neki nyomni, elvittük kozmetikushoz ott kinyomták és azóta nincs szaga a kutyusnak.

[link]

2011. máj. 24. 14:49
 23/46 anonim ***** válasza:
93%
Nekem cicám van, nappal és éjszaka kint bóklászik, ha elmegyek itthonról, akkor ki kell mennie, mert ha hosszabb időre megyek el, nincs neki bent alom, és bár szobatiszta, ahhoz van szokva, hogy kikéredzkedik.Ha be akar jönni, akkor akár éjszaka is fel kelek hozzá, mert bent mellettem szeret aludni, ha ki akar menni, akár éjjel is kiengedem.Már tudja, ha bejön, alapos mosakodás, utána fel az ágyra aludni.Ivartalanítva van, nem pisil szerte szét, minden meg van neki adva, értem ezt : spot on havonta a nyakára, féregtelenítve van 3 havonta. Nem félek attól, hogy akár mit is elkaphatok tőle, ha úgy látom jónak, mikor jönnek a jó idők, még fürdetni is szoktam, bár kifejezettem nem szereti!
2011. máj. 24. 14:50
 24/46 anonim ***** válasza:
93%
14:44 a kutyát fürdetni évente 2-3 esetleg 4 alkalommal ajánlatos. Természetesen minőségi kutyasamponnal nem Bobival. Ha többször teszed akkor ártasz a kutyának. Korpás lesz, hullani fog a szőre, vakarózni fog, gyorsan újrapiszkosodik és... büdös lesz. Szóval igen nagy a valószínűsége, hogy te magad csináltad büdösre. Ezen kívül még ezer betegség van aminek ez a tünete. Úgy mint bűzmirigyproblémák, nem megfelelő koszt stb. Abban meg az orvos tud segíteni. Szóval ha a szakértelem hiánya miatt büdös a kutyád, akkor azért nem ő a hibás. Főleg ha szobakutyáról volt szó. Sok szobakutyának nem hullik a szőre és majdnem olyan mint az emberi haj. Hogy még ezt is el tudd rontani, ahhiz már művészet kell.
2011. máj. 24. 14:51
 25/46 anonim válasza:
65%
Nekem van egy 2,5kg- os yorkim aki a szobában lakik. Felmehet a fotelra (kisajátította) meg az ágyra is. Ha pisilnie, kakilnia kell jelez és kimegy az udvarra. Minden héten fürdik (tisztább mint egynémely ember). Egésuz nap alszik úgyhogy koszos sem lesz. Ha bejön az udvarról lábtörlés után megy a szobába.
2011. máj. 24. 14:51
 26/46 anonim ***** válasza:
82%

4 nagy-nagy kutya, 3 macska. Nagy ház, nagy kert.

Az állatok kinti-bentiek. Jönnek mennek, ahogy akarnak.

Napi 1-2 óra séta a kutyákkal.

+ 3 gyerek. Semmi nem higiénikusat nem látok abban,hogy az állatok bent is vannak, a gyerekek játszanak velük.

Sokkal tisztábbak, mint pl. egy homokozó vagy játszótér a városban,ahová háromszor is meggondoltam,hogy bevigyem-e a gyerekeimet. De amikor ők aludtak el a kutyával együtt a kutyafekhelyen,akkor eszembe se jutott aggódni.

2011. máj. 24. 14:52
 27/46 anonim ***** válasza:
96%
14:44 ja igen és szaga mindenkinek van valamennyi. Neked is. Most akkor ha valaki kijelenti hogy veled nem él mert nem bírja a szagod...? Minimális szaga az állatoknak is van. Ha ezt nem bírod ki akkor nagyon kényes vagy.
2011. máj. 24. 14:53
 28/46 anonim ***** válasza:
76%
Belvárosi lakás lévén nincs kint. Bent van 2 macska.
2011. máj. 24. 14:53
 29/46 anonim ***** válasza:
95%
Nekünk volt benti kutyánk,nem volt vele semmi gond. A cica is bejött napközben és télen,ha nagyon hideg volt bent is aludt.Igen,hullik a szőrük és a fotelban fekszenek. De erre tudjátok mit mondok? Ha valakit ez zavar,hát nem kell hozzánk jönnie. Megvan oldva. A saját otthonomban hagy legyenek már úgy a dolgok,ahogy én akarom.Nem higiénikus? Én benti kutyával nőttem fel,de soha nem volt semmi bajom. Sőt,az immunrendszerem az átlagnál is erősebb,mivel én nem voltam hetente beteg mint az ovis és iskolás társaim.
2011. máj. 24. 14:54
 30/46 anonim ***** válasza:
93%
13 éve van egy macskám, soha semmi gondom nem volt vele, bent tartom. amióta elköltöztünk a cica azóta is bent él, mert ő már így szokta meg, de a kutyus (elég nagytestű) kint van.
2011. máj. 24. 14:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!