Mit gondolsz arról aki a lakásban tartja a kutyáját/macskáját?
Ha valaki rá tudja szoktatni az állatot, hogy ne másszon fel a fotelra, ágyra, stb, hanem üljön a földön vagy a saját fekhelyén, emellett van elég ideje sokat sétáltatni, úgy elmegy. ja + takarít sokat...
Bár én úgy vettem észre, hogy akinél macska van, azt hagyják felmászni az asztalra is és vele alszanak. Ez már undorító kategória. tehát macskát ne.
A kutya szeret az ember közelében lenni és tanítható, azt lehet, csak természetet is lásson néha!
Ja és ahol kisgyerek van, ott ne legyen, mert lehet a kutyaszőrt porszívózni, de egy gyerek simán befekszik a kutya helyére is, szóval nem higiénikus.
Ma 14:44
Valószínűleg nem a fürdetéssel volt a probléma, hanem a bűzmiriggyel. Nálunk is egy ideig büdös volt, hiába fürdettük aztán hallottuk, hogy ezt a mirigyet ki kéne neki nyomni, elvittük kozmetikushoz ott kinyomták és azóta nincs szaga a kutyusnak.
4 nagy-nagy kutya, 3 macska. Nagy ház, nagy kert.
Az állatok kinti-bentiek. Jönnek mennek, ahogy akarnak.
Napi 1-2 óra séta a kutyákkal.
+ 3 gyerek. Semmi nem higiénikusat nem látok abban,hogy az állatok bent is vannak, a gyerekek játszanak velük.
Sokkal tisztábbak, mint pl. egy homokozó vagy játszótér a városban,ahová háromszor is meggondoltam,hogy bevigyem-e a gyerekeimet. De amikor ők aludtak el a kutyával együtt a kutyafekhelyen,akkor eszembe se jutott aggódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!