Valaki elmagyarázná?
Igazad van, a példa amit utoljára felhoztál, valóban nem jó.
Azért legyen már különbség egy autó és egy élőlény között, ugyanakkor ne vegyünk egy kalap alá egy állatot valakinek a saját gyerekével sem.
De ha már minden áron ilyen ostoba és ide nem illő példával akarsz élni, akkor pontosítsuk. És igen, én inkább árvaházból fogadnék örökbe gyereket, mintsem csak azért kérjem fel gazdagékat, hogy pénzért szüljenek már nekem egy puccos kölyköt, mert az mennyivel szebb és meg sem közelíti a hétköznapit (valahogy így fogalmaztál a macskáddal kapcsolatban, ugye?). Én gyereket sem szépség alapján választanék, ahogy állatot sem.
Számomra elég elszomorító, ha valakinek egy állat annyit jelent, hogy szép vagy nem szép. Az ilyen nem állatot akar, hanem dekorációs elemet.
Na jó látom ez egy érzékeny kérdés volt. Én szerintem teljesen normális kérdést tettem fel, de valamiért mindenki azt hiszi védeni kellene magát holott még egy rossz szót sem szóltam.
Ne végletesen gondolkozzatok, ki lehet csavarni a kérdésemet és eljuthatnánk a kontraszelekcióig is, de nem ezért tettem fel a kérdést. Csak a motivációitok érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!