A barátom akar lenni? Folyt. Lenn - hosszú.
Jártam 3 évig lovagolni és az egyik ló mindig az önitatóját húzta (levegőnyelés) megpaskoltam a nyakát (kicsit erősebben és ő sértésnek vette. Utána mindig meg akart harapni ill. nem engedett be magához. Aztán abbahagytam a lovaglást (nem ezért).
Öt év után (most) újra járok ugyanoda és ugyanazt a lovat kaptam, akit az elején leírtam. Vittem neki almát, beszéltem hozzá, simogattam. Az elején kicsit bizalmatlan volt (harapni akart, nem engedett be), aztán nem volt vele probléma. De valami történt: egyik nap mentem, hogy lepucolom. Be akartam menni hozzá, de nagyon izgett-mozgott (nem tudom, hogy örült vagy nem, a füleit ide oda "állítgatta" ), de amint kapott egy almát megnyugodott. Lepucoltam, adtam neki még egy szeletet. Hátat fordítottam neki, nyúltam a kantárért és megharapta gyengéden a jobb felkarom.
Erről a viselkedősről azt olvastam, hogy barátkozni akar.
Ez lehetséges annak ellenére, hogy sértésnek vette anno a paskolásom ill., hogy az első néhány találkozáskor bizalmatlan volt?
Első válaszolónak: meg fogom kérdezni, csak most nem volt időm kint lenni... :S
Másodiknak: nem hinném, mivel ezelőtt a fülét is hátracsapta és úgy próbálkozott, ill. látszott rajta, hogy bántani akar. De most valahogy más volt.
Harmadik válaszoló:
Én is így gondolom :) Ill. megkérdeztem az edzőmet és még azt mondta, hogy vicces kedvében volt a ló :) De ő sem mondott olyat, hogy bántani akart volna :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!