Miért van az hogy a kutyások utálják a macskákat de a macskások szeretik a kutyákat is?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 9. 12:36
1/10 anonim válasza:
Ezt milyen mértékű közvélemény kutatás alapján sikerült megállapítanod?
3/10 anonim válasza:
Én csak 1 ilyen kutyás emberrel találkoztam egész eddigi életem során, de ettől nem vonok ilyen következtetést általánosan.
4/10 anonim válasza:
Én pl macskásként utálom a kutyákat
5/10 anonim válasza:
Minden állatfaj ugyanolyan csodálatosan szép és aranyos szerintem talán két kivétel van: a "szúnyog" meg az "ember". Ezzel a két fajtával vannak komoly problémák, a többi mind imádnivaló cukiság ez tuti
6/10 anonim válasza:
En csak azokat utalom, akik ennyire altalanositanak :)
7/10 anonim válasza:
én a fordítottját többször tapasztalom, szóval ez nem egy ilyen kijelenthető dolog.
8/10 anonim válasza:
Kutyás vagyok, de lett 2 macskám is. Most akkor én hova tartozom?
9/10 A kérdező kommentje:
7-es en ilyenrol meg soha nem is hallottam
Nem lehet hogy csak kotekedni akarsz? Xd
2023. ápr. 10. 18:00
10/10 anonim válasza:
9
Pedig én is több olyat ismerek, aki macskás és rühelli a kutyákat. Például férjem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!