Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Szoktál gyerekként tekinteni...

Szoktál gyerekként tekinteni a kis kedvencedre?

Figyelt kérdés
Őszintén engem irritál mikor valaki így viselkedik, de persze értem benne a logikát, tényleg sokszor olyanok, mint a kisgyerekek. Itt főleg a benti kutya/macskára gondolok. Az egyik ismerősöm szokta viccből narrálni a macskáját, amiben önmagát szolgaanyunak hívja, ezt egész viccesnek tartom. Egyik munkatársam folyton a gyerekéről beszélt, kellett vagy 2 hónap mire rájöttem, hogy a kutyáját nevezi a gyerekének, na ez engem kicsit kiborított. Ti hogy vagytok ezzel? Nekem kutyám és macskám is van (bentiek), imádom őket, de inkább társként gondolok rájuk, nem tartom őket a gyermekeimnek, pedig gyerek még nincs.
2022. jan. 26. 13:35
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
74%

"Az egyik ismerősöm szokta viccből narrálni a macskáját, amiben önmagát szolgaanyunak hívja" Fuh, na én ettől abszolút hánynék. Mikor valaki E/1-ben ír vagy beszél a kutyájáról... Huh.

"Ma az új anyucim betett egy gurulós nagy dobozba, és azt mondta, hogy hazagurulunk vele hazáig, ahol az egész életemet eltölthetem majd. Nem ismerem még anyucit, de már most szeretem stbstb" - most kb szó szerint idéztem egyet facebookról, pár hónapja láttam, azt hittem falnak megyek.

Én nem tekintem a gyerekeimnek a kutyáimat, de ugyanúgy nevelni kell őket, foglalkozni velük, lefektetni a határokat és így tovább. Szerintem fontos helyén kezelni, hogy a kutya az kutya, az ember az ember, de ettől függetlenül kicsit tényleg hasonlít egy örökös gyereknevelésre a kutyatartás. Ezért is gondolom, hogy minden párnak a közös gyerek előtt érdemes kutyát tartania, mert ha már az gondot okoz, vagy az nem megy, akkor az sokat elárul magukról.

2022. jan. 26. 15:28
 22/27 anonim ***** válasza:
10%
Nem. Nekem morbid dolog ez. Pedig van lakásban tartott kutyusom. Gondolom azok csinálják akinek nincs gyermeke, vagy pedig már felnőttek és elköltöztek. Ez amolyan pótcselekvés részükről.
2022. jan. 26. 15:45
 23/27 anonim ***** válasza:
19%
15-ös, mondjuk kicsit kettős mérce, hogy a saját édesanyádon felháborodsz, hogy jaj márpedig ő nem “unokázni” jön, hogy mondhat ilyet, miközben a leírás szerint te konkrétan úgy beszélsz a munkatársaidnak a macskáidról, mintha a gyerekeid lennének. Nyilván furán néztek. Csak ezek után nem nagyon értem, hogy neked miért szabad, anyukádon meg mire fel akadsz ki.
2022. jan. 26. 15:49
 24/27 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy ilyen kérdésnél miért pontozzák le a másikat? :D Ha ő nem szokott úgy hivatkozni az állatra, mintha a gyermeke lenne attól még a kérdésre rendesen válaszolt. :D vagy ismerik és tudják, hogy hazudik? :D

"Szoktál gyerekként tekinteni a kis kedvencedre?" Nem azt kérdezte, hogy helyes e gyerekként tekinteni egy állatra. Ez inkább csak statisztika.

2022. jan. 26. 15:57
 25/27 anonim ***** válasza:
23, akkor olvasd el újra, amit írtam, és ezúttal próbáld is értelmezni, mielőtt beszólsz. :) Pont ez volt a sztori lényege, hogy NEM úgy beszélek a macskáról, mintha a gyerekem lenne, csak a szóhasználatból volt félreértés.
2022. jan. 26. 16:08
 26/27 anonim ***** válasza:
86%
Nem, mert utálom a gyerekeket. A cicáim sokkal különbek, felsőbbrendűek a gyerekekhez képest.
2022. jan. 26. 19:21
 27/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem, kizárt. Ha gyereket akarnánk, akkor lenne az (is).
2022. jan. 27. 11:35
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!