Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Hogyan gyűjtsék egy lóra?...

Hogyan gyűjtsék egy lóra? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Na szóval, az van, hogy én és a barátnőm szeretnénk egy lovat. Szerezni szerettünk volna pénzt kutyasétáltatással, de a lakópark nem negyon támogatta ezt, ezért felajánlott nekünk egy bizonyos összeget, ami elég egy lóra+felszerelésre. Igen ám, de a buktató ott jön hogy a havi tartása. Arra még nincs pénz (nyilván csak akkor lesz lovunk ha a megfelelő anyagiak meglesznek). Nem tudom hogyan gyűjthetnénk a diákmunkán kívül. Diákmunkára nincs sok időnk, szóval azon kívül valami. Gondoltam a kézműves dolgok árulasara, stb...

Köszönöm ha végigolvastad, és válasszal segítesz nekem!

2022. jan. 24. 23:04
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:

Ha diákmunkára sincs sok időtök, akkor hanyagold.

Kézműves dolgokban átlagos képességekkel nem fogsz tudni érvényesülni. Az is kérdés mire gondoltál.

Számolj az alapanyaggal, IDŐvel (ami ugye kevés van nektek), ami alatt elkészül s biza átlag képességgel hipp-hopp nem fog jönni a százezrek. Kézművesek javarészt a hobbijuknak élnek s bizony vannak, akik csapatják pár óra alvás mellett. (képesség és ész nélkül egy verem - sok ilyennel találkoztam)

Legyetek inkább azon, hogy sulit befejezitek, kerestek egy olyan életcélt, ami mellett van időtök és pénzetek is , majd csak akkor adjátok fejeteket lóra, akit nem csak ellátni kell, törődni is vele.

Pár állatot olyan ramaty lelkivilággal vittek el gazdáktól.... (van ismeretségem, ahova be szoktam ugrani dédelgetni az állatokat, főleg ha segítség kell)

Hatalmas felelősség, épp úgy mint a gyermekvállalás!

2022. jan. 27. 21:43
 32/32 anonim ***** válasza:
0%

Gyerekcipőben vagytok még nagyon, édes naiv gondolatokkal.

Mondok nektek egy tényt.

Csakis egy ember önfenntartása, számoljuk 25éves "korodtól", ha külön mész.

Jelen árakkal (!) alsó hangon, csak fedél, rezsi, étkezés, tisztálkodási szerek (smink és pepecs nélkül!).

Nincs ebbe számolva se telefon/telefonok, gép..stb +net, se ruházat...stb, se autó, se ház! Se hobbik/kikapcs!

Szóval finoman fogalmazva: Eszel-iszol-sz@rsz-hugyozol-dolgozol és vagy.

250.000\hó (val számolva durván, lehet olcsóbbra is kihozni, de az végképp nem élet)

Számoljuk jelen nyugdíj korhatárig, ami 65 éves kor. Ha van párod, akkor az ő fizuja help, de csak számoljunk egy főre.

12 hó. x 250.000ft = 3.000.000 ft/év

25-től 65-ig az 40év

3mill x 40 év = 120.000.000ft

Tervezz jövőt, karriert először!

S tapasztald meg az életet!

Ha jó és hitelmentes életet szeretnél! Ne legyél gyökér, mint ügyfeleim 98%-a 🙃

2022. jan. 27. 22:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!