Hogyan gyűjtsék egy lóra? (Többi lent)
Na szóval, az van, hogy én és a barátnőm szeretnénk egy lovat. Szerezni szerettünk volna pénzt kutyasétáltatással, de a lakópark nem negyon támogatta ezt, ezért felajánlott nekünk egy bizonyos összeget, ami elég egy lóra+felszerelésre. Igen ám, de a buktató ott jön hogy a havi tartása. Arra még nincs pénz (nyilván csak akkor lesz lovunk ha a megfelelő anyagiak meglesznek). Nem tudom hogyan gyűjthetnénk a diákmunkán kívül. Diákmunkára nincs sok időnk, szóval azon kívül valami. Gondoltam a kézműves dolgok árulasara, stb...
Köszönöm ha végigolvastad, és válasszal segítesz nekem!
Nem azért,de ha kutya sétáltatással akartok össze vakarni egy lóra,ami alsó hangon pár százezer forint (már ami nem csak kiöregedett simi-paci,vagy megsajnált vágóló..) akkor mi a fenéből akarjátok eltartani?
Nem gondoljátok,hogy majd pár ezres elég lesz rá amit a Buksi meg a Rexi sétáltatása hoz..:D
Biztos állás kellene mindkettőtöknek (normális..),2 alap fizetés bár kb elegendő,hogy fél év alatt vegyetek egy lovat és pár alap cuccot mellé.
Utána a melóból szerzett pénz mindkettőtök részéről rá fog menni a tartására,és a további kellékek beszerzésére,és egyebekre.
Álom világban éltek ha azthiszitek,hogy az állattartás csupa szép és jó főleg egy ekkora állattal.És oké,beszereztétek,de..:
2-en lesztek egy lóra,költségek és a munka vele ugyan megoszlik,de ennyi a közös benne.Utána hogy a szórakozás részére mennyi idő jut és azt a keveset is ki tudja felhasználni mindig kérdéses és előbb vagy utóbb vitát fog szülni.
Kamukirálynő, belegabalyodsz a saját hazugságodba.
"lakópark nem negyon támogatta ezt, ezért felajánlott nekünk egy bizonyos összeget, ami elég egy lóra+felszerelésre"
Na persze vadidegenek összedobnak nektek majd 1 milliót , mert lovat akartok. A másik, hogy ha van tanya, meg jól megy a sorotok, akkor van pénz a családnak lóra is, és eltartani is.
Biztos ismered a mondást, hogy közös lónak túros a háta. Még a legjobb barátságot is megviselik ezek a dolgok. Láttam ilyen miatt öribarikat ősellenségbe fordulni. Na mindegy álmodozni ér, csak ne írjatok nettó baromságokat.
1. lépés: végezd el a tanulmányaidat
2. lépés: keress munkát
3. lépés: a fizetésedből végy egy lovat, és tartsd el
"Mondom hogy van pénzünk."
Nem értem, akkor meg mi a kérdés??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!