Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Hogyan gyűjtsék egy lóra?...

Hogyan gyűjtsék egy lóra? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Na szóval, az van, hogy én és a barátnőm szeretnénk egy lovat. Szerezni szerettünk volna pénzt kutyasétáltatással, de a lakópark nem negyon támogatta ezt, ezért felajánlott nekünk egy bizonyos összeget, ami elég egy lóra+felszerelésre. Igen ám, de a buktató ott jön hogy a havi tartása. Arra még nincs pénz (nyilván csak akkor lesz lovunk ha a megfelelő anyagiak meglesznek). Nem tudom hogyan gyűjthetnénk a diákmunkán kívül. Diákmunkára nincs sok időnk, szóval azon kívül valami. Gondoltam a kézműves dolgok árulasara, stb...

Köszönöm ha végigolvastad, és válasszal segítesz nekem!

2022. jan. 24. 23:04
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%
Oké, hogy jól megy a sor de nem nektek... Max a szüleidnek... Amikor 10 órában dolgozol egy amúgy NEM szar munkahelyen és alig bírod kifizetni a lakhatást na akkor majd te is így látod... Persze ha majd a szüleid elindítanak az úton akkor nem kell 0-ról kezdened de hidd el, nem sok ember születik jó családba...
2022. jan. 25. 00:10
 22/32 anonim ***** válasza:
89%

Nem azért,de ha kutya sétáltatással akartok össze vakarni egy lóra,ami alsó hangon pár százezer forint (már ami nem csak kiöregedett simi-paci,vagy megsajnált vágóló..) akkor mi a fenéből akarjátok eltartani?

Nem gondoljátok,hogy majd pár ezres elég lesz rá amit a Buksi meg a Rexi sétáltatása hoz..:D

Biztos állás kellene mindkettőtöknek (normális..),2 alap fizetés bár kb elegendő,hogy fél év alatt vegyetek egy lovat és pár alap cuccot mellé.

Utána a melóból szerzett pénz mindkettőtök részéről rá fog menni a tartására,és a további kellékek beszerzésére,és egyebekre.

Álom világban éltek ha azthiszitek,hogy az állattartás csupa szép és jó főleg egy ekkora állattal.És oké,beszereztétek,de..:

2-en lesztek egy lóra,költségek és a munka vele ugyan megoszlik,de ennyi a közös benne.Utána hogy a szórakozás részére mennyi idő jut és azt a keveset is ki tudja felhasználni mindig kérdéses és előbb vagy utóbb vitát fog szülni.

2022. jan. 25. 00:46
 23/32 anonim ***** válasza:
88%
Ja, van pénzetek rengeteg, de karkötő fonásból meg kutyasétáltatásból akarjátok megvenni és fenntartani a lovat :D még ha anyuci, apuci el is tartaná, 20 év múlva már biztos hogy nem teszik, akkor már 30+ leszel. Amennyire el vagy tévedve, pedig soha nem lesz munkahelyed.
2022. jan. 25. 01:18
 24/32 anonim ***** válasza:
79%

Kamukirálynő, belegabalyodsz a saját hazugságodba.

"lakópark nem negyon támogatta ezt, ezért felajánlott nekünk egy bizonyos összeget, ami elég egy lóra+felszerelésre"

Na persze vadidegenek összedobnak nektek majd 1 milliót , mert lovat akartok. A másik, hogy ha van tanya, meg jól megy a sorotok, akkor van pénz a családnak lóra is, és eltartani is.

Biztos ismered a mondást, hogy közös lónak túros a háta. Még a legjobb barátságot is megviselik ezek a dolgok. Láttam ilyen miatt öribarikat ősellenségbe fordulni. Na mindegy álmodozni ér, csak ne írjatok nettó baromságokat.

2022. jan. 25. 11:07
 25/32 A kérdező kommentje:
Utolso, igen, tengerek email van róla. De nem szeretném elküldeni. Volt olyan akik lofelszerelest adnak. De volt aki többszázezret. Na mindegy. Nem kaptam választ a kérdésre. Szóval nem kérek több választ, mert nem válasz xD
2022. jan. 25. 16:03
 26/32 anonim ***** válasza:
100%
Merre van ez, akkor én is összekalapozok egyet egy új nyeregre :D
2022. jan. 25. 16:31
 27/32 anonim ***** válasza:
100%
Több hasznos, segítő válasz is érkezett, a hiba a te készülékedben van. Tanyán laktok, lovardában dolgoztok, de valami lakópark összedob nektek egy millát lóra és felszerelésre, de nincs pénzetek eltartani a lovat, nincs időtök diákmunkázni, ámde kézműveskedni igen, csak mi találjuk ki, hogy mit kézműveskedjetek, de egyébként is felesben tartanátok a lovat, meg van sok pénzetek? MI VAN? Cicamica, gondolt át, hogy kell-e nektek olyan állat, aki valószínűleg mindkettőtöknél értelmesebb!
2022. jan. 26. 10:41
 28/32 anonim ***** válasza:
100%

1. lépés: végezd el a tanulmányaidat

2. lépés: keress munkát

3. lépés: a fizetésedből végy egy lovat, és tartsd el

2022. jan. 26. 12:15
 29/32 anonim ***** válasza:
100%

"Mondom hogy van pénzünk."

Nem értem, akkor meg mi a kérdés??

2022. jan. 26. 12:16
 30/32 anonim ***** válasza:
38%
A ló néz, a csikó lát.
2022. jan. 26. 12:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!