Na szóval, az van, hogy én és a barátnőm szeretnénk egy lovat. Szerezni szerettünk volna pénzt kutyasétáltatással, de a lakópark nem negyon támogatta ezt, ezért felajánlott nekünk egy bizonyos összeget, ami elég egy lóra+felszerelésre. Igen ám, de a buktató ott jön hogy a havi tartása. Arra még nincs pénz (nyilván csak akkor lesz lovunk ha a megfelelő anyagiak meglesznek). Nem tudom hogyan gyűjthetnénk a diákmunkán kívül. Diákmunkára nincs sok időnk, szóval azon kívül valami. Gondoltam a kézműves dolgok árulasara, stb...
Köszönöm ha végigolvastad, és válasszal segítesz nekem!
Ha bértartásban van, és iskolalónak használják, tehát lovagolnak rajta mások, akkor ingyen van a tartása nem? Legalábbis eddig minden kérdés alatt ezt írták úgy emlékszem.
2022. jan. 24. 23:28
12/32 anonim válasza:
Nekem a legjobb barátommal 8 év után szakadt meg a kapcsolatom bármi, de tényleg bármi előjel nélkül... Van ilyen... 30 év után is van ilyen... A kérdésre válaszolva, fix jövedelem nélkül nagyon nagy felelőtlenség lenne lovat tartani mert azt az állat bánhatja amit gondolom ti se akartok. Sajnos ez a kézműves dolgok eladása nem nagyon fog működni meg adózni is kell utána stb, nem tudom hány évesek vagytok de lehet nem is csinálhatjátok jogilag. Sajnos én is megéletem, hogy kiskorúként sok dolgot szeretnék tenni amit nem tehettem, gondolom mindenki. Szülői támogatás nélkül nehéz, szerintem kezdj el megbarátkozni vele, hogy annak is van esélye, hogy rz nem fog működni. Nem lebeszélni akarlak, csak ha mégse működik semmi akkor nem csalódsz akkorát ha megbarátkozol ezzel a gondolattal.
2022. jan. 24. 23:30
13/32 A kérdező kommentje:
11es: de igen, nálunk is így van, de mivel én a barátnőmmel már ketten vagyunk, nem akarunk meg egy 3. Félt. Remélem érted. Na mindegy, időközben jöttek információk. Kritikát továbbra sem kérek.
2022. jan. 24. 23:34
14/32 anonim válasza:
Bocsi de ez így nem fog működni. Ha annyira szeretnél lovat vannak olyan lovardák ahol tudsz bérelni lovat, vagy feles tartót is sokan keresnek
Pénzszerzési lehetőség diákmunkán kívül nem igazán van, esetleg szólj a szüleidnek hogy valami házimunkát megcsinálnál egy kis zsebpénzért bár így is amire összegyűlne addigra vvalószínűleg már igazi munkahelyed is lehetne
2022. jan. 24. 23:34
15/32 A kérdező kommentje:
Eddig nem jöttetek rá hogy felezünk??? Én és a barátnőm. Mondom hogy van pénzünk. Na mindegy. Hagyjuk
2022. jan. 24. 23:41
16/32 anonim válasza:
Az onlfans pedig hozza a pénzt, ha jól tolod. Ennyi.
2022. jan. 24. 23:54
17/32 anonim válasza:
inkább ti ne :)
2022. jan. 24. 23:55
18/32 A kérdező kommentje:
Ja elfelejtettem hozzátenni hogy van több hektáros tanyank, istállóval házzal szóval nekunk jól megy a sor.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!