Már nagyon rég megszerettem volna kérdezni itt, de soha nem volt hozzá bátorságom,mert kegyeletsértésnek gondolhatnák.Panelben lakók hová temetitek a kisállataitokat?
#10 Ki az a kattant?
Aki úgy dönt és ezzel nem árt senkinek.
13, aki akar, rak virágot. Szerintem a legtöbben egyébként nem raknak. Abba viszont senkinek semmi joga beleszólni, sem semmi köze, hogy ki hogyan éli meg a gyászát.
Unintelligenciára vall 🤷♀️
Nem kell ahhoz panelban lakni, hogy az embernek ne legyen kertje. Régi építésű társasházban élek ("gangos bérház" néven ismerik a legtöbben az ilyesmit), a lehetőségeim a következők:
- ha lenne olyan családtagom / párom / rokonom / közeli barátom, akivel annyira bizalmi lenne a viszony, akkor eltemetném náluk a kertben, de nincs ilyen
- kisállattemető
- hamvasztás, aztán hazavinni az urnát (én ezt biztos nem tenném)
- az állatorvosnál is ott lehet hagyni a testet altatás után
4-esnek: A kérdésem lehet kegyeletsértés. Szóval ilyen értelemben gondoltam.
Többiek: Ezek szerint fogjátok és viszitek erdős részre eltemetni őket? Meg sem jelölitek a helyet? Nagyon elcsodálkoztam most, panelban lakókon. Én kertes házban lakom, a betegség miatt meghalt kutyánkat (magyar vizsla) a kert végében temettük el.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!