Hogyan tudom megtalálni egy állat gazdáját?
Tegnap este a kutyákkal sétáltunk a közeli mezőn. A kutyák találtak egy fiatal őzikét, még nagyon fiatalka, mert még pöttyös. Nem láttam senkit a közelben akié lehet, lehet hogy valahonnan megszökött, de ott hagyni sem mertem egyedül, ezért haza hoztam. Kis kertem van, itt sokáig nem maradhat, nem tudom mit enne, próbáltam tegnap adni neki almát is, kenyeret is, de egyiket se kérte. Tettem egy kis tejet elé, azt felszűrcsölte. A kutyáim nem bántják, tetszik nekik, játszanak vele, biztos nagyon szomorúak lesznek, ha előkerül a gazdija az őzikének. Hogyan tudnám megtalálni a gazdáját, ez lenne a kérdésem.
Trollok mellőzzenek, segíteni szeretnék rajta.
Keresd a területedhez tartozó Nemzeti Parkot, ők adnak tanácsot sőt biztos segítenek is.
Valószínűleg valami megzavarta a sutát, így elszakadt a gidájától.
"Az őz simén elszalad ha a közelébe mész "
A fiatal őzgida meg sem moccan.
Én is találtam már, csak én nem vagyok sem fogyatékos, sem tolvaj és otthagytam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!