Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudom megtalálni egy...

Hogyan tudom megtalálni egy állat gazdáját?

Figyelt kérdés

Tegnap este a kutyákkal sétáltunk a közeli mezőn. A kutyák találtak egy fiatal őzikét, még nagyon fiatalka, mert még pöttyös. Nem láttam senkit a közelben akié lehet, lehet hogy valahonnan megszökött, de ott hagyni sem mertem egyedül, ezért haza hoztam. Kis kertem van, itt sokáig nem maradhat, nem tudom mit enne, próbáltam tegnap adni neki almát is, kenyeret is, de egyiket se kérte. Tettem egy kis tejet elé, azt felszűrcsölte. A kutyáim nem bántják, tetszik nekik, játszanak vele, biztos nagyon szomorúak lesznek, ha előkerül a gazdija az őzikének. Hogyan tudnám megtalálni a gazdáját, ez lenne a kérdésem.

Trollok mellőzzenek, segíteni szeretnék rajta.

2021. ápr. 13. 10:52
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
92%

Remelem megbuntetnek.

Elszakitottal egy kis ozet az anyjatol, es most arra szorul hogy egy ember nevelje fel, vissza mar nem tud menni az erdobe. Ez igyis ugyis sz.r neki.

Ha ennyi eszed nincs hogy ott hagytad volna hogy vissza menjen hozza, akkor inkabb add oda a vadasztarsasagnak, ok tudják mit csinaljanak vele.

(remélem tenyleg csak kamu ez a kerdes es nem gondolod hogy ozeket valaki random tart.. Egyreszt buntetendo, masreszt akkor miert koborolna kint az erdőben? Idiota..)

2021. ápr. 13. 11:44
 22/41 anonim ***** válasza:
0%
amúgy hiába sajnáljátok jó eséllyel NEm élte volna meg a felnőttort sem. Add be menhelyre azzal tehestz érte.
2021. ápr. 13. 11:46
 23/41 A kérdező kommentje:
Mondtam hogy menhelyre nem adom, szánalmas ami itt megy ezeken a menhelyeken. Ha ott hagyom, akkor is meghal mert mondtam, a kutyák már össze nyalogatták, idegen szaga lett a gidának!
2021. ápr. 13. 11:52
 24/41 A kérdező kommentje:
Menhely amúgy is csak kutyákkal, macskákkal foglalkozik, és bizonyos kutya fajták között sem tudnak különbséget tenni, ha oda kerülne azt hinnék kisboci! Vadasparkba adom maximum
2021. ápr. 13. 11:53
 25/41 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem a gyerek unatkozik és gondolta most jól felcseszi az állatvédőket, biztos nem jutott eszébe másokat idegesíteni, vagy otthon megkapta a kijáró fülest, aztán felnőtt virtuálisan hergelni másokat. Sok idióta ember van az tény, de azért sztem ez inkább trollkodás.
2021. ápr. 13. 11:53
 26/41 anonim ***** válasza:
70%
*feljött
2021. ápr. 13. 11:55
 27/41 anonim ***** válasza:
84%
és miért pont gyerek? ugyanúgy lehet felnőtt is a kérdező.
2021. ápr. 13. 11:56
 28/41 A kérdező kommentje:

Rosszul esik a sok sértő válasz, de nem vagyok se gyerek, se idióta.

Azok akarják feleslegesen idegesíteni a másikat (jelenleg engem) akik értelmes, hasznos választ nem tud élni, csak mocskolódik és okoskodik.

A hasznos válaszokat meg köszönöm

2021. ápr. 13. 11:56
 29/41 A kérdező kommentje:
Adni*
2021. ápr. 13. 11:57
 30/41 anonim ***** válasza:
65%
27? Miért pont gyerek? Mert ez gyerekes, kb a elefonbetyárkodással felérő.
2021. ápr. 13. 12:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!