Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan tudom megtalálni az...

Hogyan tudom megtalálni az elveszett kutyámat?

Figyelt kérdés
Ugye van benne csip és talán azzal meglehet találni, de nem tudom hogyan. Nekem Ő nagyon fontos volt és még születésnapomra kaptam, apukám még egy dalt is írt róla. Nagyon közel állt hozzánk, ezért nagyon nagyon hiányzik!

2016. nov. 6. 09:58
 1/7 anonim ***** válasza:
87%

A chip nem GPS.

Ha megtalálják és leolvassák akkor fel tudnak hívni titeket.

Egyébként a fényképével tegyetek ki hirdetéseket és ajánljatok jutalmat érte.

Sok sikert 😉

2016. nov. 6. 10:02
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi!
2016. nov. 6. 10:03
 3/7 anonim ***** válasza:
49%
A chiphez nem értek. Azt majd egy másik válaszoló megmondja de azt tudom h szórólapokon ki szokták rakni.
2016. nov. 6. 10:03
 4/7 anonim ***** válasza:
82%

Ha befogja valaki és elviszi egy orvoshoz vagy menhelyre, ott megnézik a chipet és látni fogják az adataitokat, így kapcsolatba tudnak lépni veletek. De helymeghatározásra nem alkalmas.

Én azt javaslom, a környéken tegyetek ki szórólapokat villanyoszlopokra, hirdetőtáblákra, olyan üzletekben, ahol megengedik, és sok ember jár. Ez lehet egy word-ből kinyomtatott A4-es lap egy fotóval, leírással, az elérhetőségeitekkel.

Modent technológia ide vagy oda, nekem a szórólapok segítettek megtalálni a kutyámat, mert egy újságkihordó látta és volt olyan rendes, hogy felhívott, hogy itt szaladgál az X utcán a kutya. Úgyhogy ezt érdemes. Fel lehet hívni a helyi rádiókat is, hogy mondják be, meg szokták tenni.

2016. nov. 6. 10:19
 5/7 anonim ***** válasza:
57%

- Érdemes felhívni a dokit, megbeszélni vele, hogy a chip adataihoz írja be, hogy elveszett keresitek.

- Közösségi oldalakon érdemes megosztani a kutyát fotóját, rövid leírását. Ha kóborkát látok az utcán, de befogni nem tudom, lefotózom, majd megnézem, hogy keresi-e valaki a helyi állatvédő szervezetek oldalán és a helyi kutyás csoportban.

- A szórólapon szereplő információ legyen könnyen olvasható, jól áttekinthető. Senki nem fog elolvasni egy másfél oldalas, apró betűs litániát, ellenben egy rövid, tömör felsorolást szívesen átfut az ember, amíg a buszra vár vagy mielőtt bemegy a boltba.

- A szórólapon, hirdetésekben szereplő képen legyen a kutya könnyen felismerhető! (Meglepő módon ez nem szokott egyértelmű lenni.)

2016. nov. 6. 11:35
 6/7 anonim ***** válasza:
Google-ba írd be "elveszett kutya facebook", kiad oldalakat ahol hirdetheted illetve talált kutyák vannak. Budapestről veszett el?
2016. nov. 6. 16:34
 7/7 anonim ***** válasza:
Vidéken laksz, és kan kutyád van? Hamarosan előkerül, csak még dug egy párat.
2016. nov. 7. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!