Hogyan tudnám megtalálni az elveszett kutyámat, ha a megtaláló másnak adta oda?
Hogyhogy másnak adta??
Tetoválás, chip van benne? Azzal tudod igazolni, hogy a Tiéd.
ivartalanítva volt? :(
nagyon sajnálom a kutyát a remény hal meg utoljára
ha nem volt ivartalanítva nagy esély van rá h egy szaporító vitte el és azok nem igen viszik dokihoz a kutyád de hidd el meg lesz a kutyád :D nem lelombozni akarlak am hol laksz?
h hívják a kutyust mert ha abba a városba lakik amiben én akkor minden yorkiet majd megviszgálok h nem a tiéd :D
az én yorkim is majdnem ugyan így néz ki:)
de volt benne chip? vagy valami? és ha nem volt rajta valami különleges amiről csak te tudsz? mondjuk egy fura anyajegy a hasán vagy akármi.. és hol veszett el? város? vagy kiszökött? vagy hol? szerintem ez is fontos mert a városba sokkal könnyebben elviszik mintha az utcátokba ment volna el.. és szerintem ki kéne rakni egy hirdetést hogy aki megtalálja és visszahozza jutalmat kap. hogyha aki megtalálta és befogadta (lehet azt hitte ki lett dobva) vagy ha rossz szándékkal vitte el a pénz úgyis csábítani fogja.. ha meg egy normális találta meg lehet hogy nem is kér majd érte pénzt:)
nagyoon szurkolok hogy meglegyen:(
előző vagyok:
boccs de amikor írtam még nem volt ott amit írtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!