Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Tavasszal szeretnénk venni...

Tavasszal szeretnénk venni egy németjuhász kutyát, de még nem sikerült megtalálni a megfelelő kennelt. Vannak valami tapasztalataitok esetleg ajánlások megbízható, diszplázia mentes, jó idegrendszerű, könnyen képezhető de nem munkavérvonalú kutyákra?

Figyelt kérdés
2011. jan. 27. 14:27
 1/9 zsuzsabazsa ***** válasza:

Vegyél egy kutyaújságot, abban vannak jobb tenyészetek.

A címe: A kutya.

Ha vidéken laksz akkor is találsz a szomszédos városban vagy megyében tenyésztőt.

Még a neten is utána nézhetsz.

2011. jan. 27. 14:58
 2/9 zsuzsabazsa ***** válasza:
37%

http://www.youtube.com/watch?v=b7ccFnrAO_E

Íme egy pár szép fotó a Német juhászról

2011. jan. 27. 15:01
 3/9 A kérdező kommentje:
nézegettem már neten is,illetve újságokban de gondoltam felteszek egy kör kérést,mert több ember többet lát.
2011. jan. 27. 15:44
 4/9 anonim ***** válasza:
Aki német juhászt akar, mindenkinek ez az igénye. A tenyésztők is így hírdetik. Nézz utána , ha megtetszik egy tenyésztő honlapja, milyen kölyköket tud felmutatni.Van-e vizsgája a két szülőnek, lehetőleg videón, mert a papír nem minden.
2011. jan. 27. 15:52
 5/9 Ninna ♥ ***** válasza:

[link]

Baromi rendesek, kb. egy hete voltunk a barátnőmmel náluk. Kihoztunk egy kutyust, együtt választottuk ki. A barátnőméknél nagyon jó helye lesz. A kutya nagyon szép tiszta volt, jól voltak etetve, abszolút szocializált volt, és már 3 éves elmúlt a kutya. A gondozói nagyon kedvesek voltak. Én a fajtamentést ajánlanám a legjobban, nem kell nekik sok pénzt adni, barátnőm 10 ezer forintot és egy zsák kutyatápot hagyott ott.

2011. jan. 27. 16:21
 6/9 anonim ***** válasza:
kennelek: [link]
2011. jan. 28. 17:20
 7/9 A kérdező kommentje:
Néztem én is a fajta mentőket,de sajnos anyummal itt nézet eltérésbe kerültünk,mert ő nem hajlandó idősebb kutyát elhozni,mert félne tőle.Arra pedig az esély,hogy kölyök legyen náluk az nem túl sok.
2011. jan. 28. 18:11
 8/9 zsuzsabazsa ***** válasza:

Ha se nem kölyköt se nem idősebbet akkor még ott van a süldő kutya, 5-12-hónaposig.

Vagy mégis milyet szeretnél?

2011. jan. 28. 23:33
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha megtehetitek, édesanyáddal menjetek ki a Gombai telepre. garantálom, elveszti a félelmét secperc alatt. Még az is lehet, beleszeret valamelyikbe.
2011. jan. 29. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!