Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan tudnám megtalálni az...

Hogyan tudnám megtalálni az elveszett kutyámat, ha a megtaláló másnak adta oda?

Figyelt kérdés
[link]
2010. aug. 22. 14:51
1 2 3 4 5 6 7
 21/62 anonim ***** válasza:

meg az is bizonyíték lehet hogy a tiéd hogy ha elmentek oda akkor úgy fog neked örülni mint az őrült és ha hallgat a nevére. ezt már az aki elvitte sem tud rá mit lépni.

én is nagyon szurkolok(YN)

2010. aug. 22. 15:33
 22/62 anonim ***** válasza:
Ja, amúgy a múltkor beszéltem egy menhelyes barátnőmmel, ő azt mondta, hogy ha Yorki kerül a menhelyre, azt nem teszik ki a honlapra, mert akkor megrohamozzák a menhelyet az "ingyen Yorkit akaró" hívások. Szóval ezt tzelefonon kell megérdeklődni a menhelyeken, mert már nem rakják ki a honlapjukra a Yorkikat.
2010. aug. 22. 15:33
 23/62 A kérdező kommentje:
Igen tudom felkerestük az oldal üzemeltetőjét csak ez is nagyon hosszú folyamat, még mindig bízok benne, hogy jelentkezik hajlandó lesz szóba állni velünk. Természetesen végig csinálom, nem fajta tiszta a kutya nem tudom miértilyen titokzatos a megtaláló.
2010. aug. 22. 15:37
 24/62 A kérdező kommentje:
Már Debrecenben is felkerestünk úgy gondolom mindenkit menhelyeket, orvosokat, állatvédőket sokan keresik.
2010. aug. 22. 15:39
 25/62 anonim ***** válasza:

Szerintem nincs két egyforma kutya. Nekem nem fér a fejembe hogy lehet egyáltalán feltételezni hogy nem ismered fel a saját kutyád... :O Mert te sem azt írtad hogy a te kutyád csak hogy teljesen biztos vagy benne. Meg amúgyis milyen kutya az? Elmegy az első emberrel és nem is hiányol? Hát ha az én kutyám valaki el próbálná vinni egyszerűen magamhoz parancsolnám aztán kész, magától is hozzám jönne. Komolyan nem értem mit esznek az ilyen kutyában...

Amúgy nagyon sajnállak szerintem ne add fel sose, senki nem veheti el a kutyád. Mondjuk ha elszökött és azért van ez akkor megvan a véleményen rólad.

2010. aug. 22. 15:42
 26/62 anonim ***** válasza:
Hát én nem értem ezt a lányt, aki eredetileg találta a kutyust. Sokkal egyszerűbb lenne tisztázni a félreértéseket, mint mindenhonnan felszívódni és ellenségeskedni. Nagyon modortalan, bunk*ó dolognak tartom, hogy így elzárkózik ez a lány azok elől, akik kétségbeesve keresik az elveszett kutyájukat, valószínüleg semmi empátia nem szorult belé. Na mindegy. IP címes nyomozáson, rendőrségen kívül, már nem nagyon tudsz mit csinálni. Amit megtehettél, már megtetted szerintem. És azoknak, akik állítólag a "valódi" gazdik, hogy hogy nem tűnik fel, hogy nem a saját kutyájukat kapták vissza? Ezt nem értem. Ez az ügy már túl kaotikus.
2010. aug. 22. 15:47
 27/62 A kérdező kommentje:
Könnyű ítélkezni de nem vagyok abban a helyzetben,hogy ezen akár nevessek bocsi
2010. aug. 22. 15:48
 28/62 anonim ***** válasza:
Én nem értem, hogy került Pestről Debrecenbe?! Debrecenben megtalálták, odaadták. Én szólnék a rendőröknek, nekik már csak megmondja kinek adta oda, megkéred, hogy menjenek oda veled, ha véletlenül mégsem a te kutyád,akkor majd lesz valami.
2010. aug. 22. 15:55
 29/62 anonim ***** válasza:
amúgy hogy szökött el?
2010. aug. 22. 16:08
 30/62 anonim ***** válasza:
veszett*
2010. aug. 22. 16:08
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!