Eltűnt a yorki kiskutyám. Mit tudnék tenni a hatékony keresés érdekében? Nagyon szeretném megtalálni.
Figyelt kérdés
plakátokat tettem ki,postaládákba szórólap,a helyi hírdetőben megjelent.a rádió is bemondja.az állatorvosok tudnak róla-mikrochippel ellátott.2011. febr. 11. 12:51
1/21 anonim válasza:
Nagyon sajnálom :( én is jártam így, csak nekem visszajött a kutyusom. Szerintem már mindent megtettél, amit ember megtehet. Biztosan elő fog kerülni a kis csavargó :)
3/21 anonim válasza:
Hogy veszett el? Lehetséges, hogy ellopták, vagy elszökött? Szerintem is hirdesd a neten, meg tedd fel pl facebookra, iwiw-re, hátha valaki látta.
4/21 anonim válasza:
Iwiwre, face-re mindenképpen tetted fel. Utána már csak várni kell. Többet nem tehetsz érte, már mindent megtettél amit lehet. Átérzem a helyzetedet. Nekem is yorkshirem van és én is bele bolondulnék, ha eltűnne.
5/21 A kérdező kommentje:
fent van már tegnaptól iwiw-en és face-n is.Tényleg adok helyette egy yorkit csak kapjam vissza.Ő az én kicsi lányo :( semmit nem aludtam tegnap óta,nem eszem csak energiaitat iszom.........meg fogok őrülni
2011. febr. 11. 13:15
6/21 anonim válasza:
Elszökött? Hogy szökött el? Melyik városban?
Hé, azért egyél valamit, ne csak energiaitalt igyál, még a végén rosszul leszel
7/21 A kérdező kommentje:
Nyékládházán Miskolc ellett,míg a kisfiamat etettem,azt hittem Sunny csak pisilni ment.De kiement a kerítésen-családi házban lakunk.Ellopni bentről nem tudhatták,cane corsok vigyáznak rá.
2011. febr. 11. 13:53
8/21 anonim válasza:
Hé, ma megyek Nyékre! Írnál nekem egy privát üzit? Miskolci vagyok!!! Remélem segíthetek
9/21 anonim válasza:
Akkor tényleg mindent megtettél. Láttam a BorsodOnline-on, még meg is jegyeztem, hogy pont úgy néz ki mint az enyém, csak a tiédnek hosszabb a szőre. Sajnálom nagyon remélem meg lesz, át tudom érezni a helyzeted.
10/21 anonim válasza:
Én is megnéztem a boob-on, gyönyörű kutyus, majd ha délután én vagy anya kimegyünk Nyékre, nyitva tartjuk a szemünket. Barátságos? Odamegy az emberekhez? Bárcsak megtalálnád, vagy én megtalálnám, nekem mindegy csak meglenne. Szerencsére Nyék nem egy nagyváros, nincsenek olyan nagy utak, meg őrült emberek. Melyik utcába laksz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!