Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudom megtalálni egy...

Hogyan tudom megtalálni egy állat gazdáját?

Figyelt kérdés

Tegnap este a kutyákkal sétáltunk a közeli mezőn. A kutyák találtak egy fiatal őzikét, még nagyon fiatalka, mert még pöttyös. Nem láttam senkit a közelben akié lehet, lehet hogy valahonnan megszökött, de ott hagyni sem mertem egyedül, ezért haza hoztam. Kis kertem van, itt sokáig nem maradhat, nem tudom mit enne, próbáltam tegnap adni neki almát is, kenyeret is, de egyiket se kérte. Tettem egy kis tejet elé, azt felszűrcsölte. A kutyáim nem bántják, tetszik nekik, játszanak vele, biztos nagyon szomorúak lesznek, ha előkerül a gazdija az őzikének. Hogyan tudnám megtalálni a gazdáját, ez lenne a kérdésem.

Trollok mellőzzenek, segíteni szeretnék rajta.

2021. ápr. 13. 10:52
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
25%
9/ ti burokban éltek? vannak ennél jóval butábbak is.
2021. ápr. 13. 11:11
 12/41 anonim ***** válasza:
74%
Troll
2021. ápr. 13. 11:13
 13/41 anonim ***** válasza:
81%
Ennyire hülye ember nincs
 14/41 anonim ***** válasza:
30%
Javasolom, hogy szerezz nőt vagy munkát, ha ennyire unatkozol.
 15/41 anonim ***** válasza:
A Yakarik országában nincs ennyire buta ember? . ugyan kérlek.
2021. ápr. 13. 11:18
 16/41 A kérdező kommentje:

Tanácsokat várok, nem sértegetést! Annyira tipikus magyarok vagytok hogy borzasztó, véletlenül se segítenétek! (Tisztelet a kevés kivételnek🙏)

Megnéztem a videót, és belátom, tenyleg a legjobb hogy elhoztam, mert a kutyák már össze nyalogatták, mire én odaértem, így mindenképpen a legjobb amit tehettem hogy haza hoztam, ez a videóból is kiderül.

2021. ápr. 13. 11:19
 17/41 anonim ***** válasza:
72%

A helyileg illetékes vadásztársaság a tulajdonosa.

De lehet, hogy csak állatmenhely fogadja be.

2021. ápr. 13. 11:23
 18/41 A kérdező kommentje:
Menhelyre nem adom, itt amik vannak a kutyákat de tartják jól! Akkor inkább felnevelem, van időm bőven figyelni rá, ha a vadaspark nem fogadja be.
2021. ápr. 13. 11:26
 19/41 anonim ***** válasza:
100%
Vadon élő állat csak engedéllyel tartható otthon, megbírságolhatnak érte.
2021. ápr. 13. 11:41
 20/41 anonim ***** válasza:
18%
VAgy add be menhelyre vagy főzd meg. má tényleg ennyit tehetsz. ha nem akarsz pénzbírságot.
2021. ápr. 13. 11:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!