Hogyan tudom megtalálni egy állat gazdáját?
Tegnap este a kutyákkal sétáltunk a közeli mezőn. A kutyák találtak egy fiatal őzikét, még nagyon fiatalka, mert még pöttyös. Nem láttam senkit a közelben akié lehet, lehet hogy valahonnan megszökött, de ott hagyni sem mertem egyedül, ezért haza hoztam. Kis kertem van, itt sokáig nem maradhat, nem tudom mit enne, próbáltam tegnap adni neki almát is, kenyeret is, de egyiket se kérte. Tettem egy kis tejet elé, azt felszűrcsölte. A kutyáim nem bántják, tetszik nekik, játszanak vele, biztos nagyon szomorúak lesznek, ha előkerül a gazdija az őzikének. Hogyan tudnám megtalálni a gazdáját, ez lenne a kérdésem.
Trollok mellőzzenek, segíteni szeretnék rajta.
#5 "Hogyan lenne már gazdája"
Vélhetően annak a felelőssége az elkóborolt őzgida, akié az anya állat. Tálból szürcsöli a tejet, de akkor álljak át cumisüvegre?
"Komolyan 2021-ben van ember, aki még nem tudja, hogy őzgidát nem fogdosunk össze és viszünk haza, mert az anyja vissza fog menni érte?"
Szerintem nincs.
Remélem csak kitalált történet, amit csak figyelemfelhívó ismeretterjesztés céljából írt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!