Megennéd a kedvencedet, ha ezzel elkerülnéd az éhhalált?
Figyelt kérdés
2010. aug. 16. 20:37
31/55 BeerHunter válasza:
Mondjuk szerintem nem okoskodtam, de mindegy. Fotelből mindenki azt bír ki amit csak akar.
(a zsíroskenyeret egyek vagy ne az nem éhhalál közeli állapot)
32/55 anonim válasza:
Hát szerintem te még veszélyes helyzetben sem voltál, én viszont igen, mint írtam úgyhogy maradj csak a fotelodban.
De miért tereled a témát? Szóval akkor honnan tudod biztosan hogy MINDEN ember ezt tenné?
33/55 BeerHunter válasza:
Mert ember azért. Ha eddig nem értetted, ezután sem fogod. Bölcsész vagy mi?
34/55 BeerHunter válasza:
Nem, nem voltam veszélyes helyzetben... Anyám ide szült a fotelba.
35/55 anonim válasza:
Ez nem érv hogy mert ember. Egyik ember sem egyforma. A legalapvetőbb dolgok is lehetnek másik egyes egyedeknél.
37/55 anonim válasza:
Ahhoz, hogy valaki éhhalál közelébe kerüljön legalább egy apokaliptikus katasztrófának kellene történnie.
Vagy elmenni Afrikába a sivatag közepére.
Még a hajléktalanok is esznek (vagy inkább isznak) minden nap...
38/55 anonim válasza:
És nem vagyok az, engem az állatok érdekelnek mint észrevetted, ezért járok biológia szakra.
39/55 BeerHunter válasza:
De nem, ő biztos nem enne. Ő nem egyforma.
40/55 anonim válasza:
De most téged ez mit zavar? Én legalább nem általánosítok csak magamról nyilatkozok! Te is csak magadról aztán el van intézve!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!