Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Tényleg agyonüthetem, megmérge...

Tényleg agyonüthetem, megmérgezhetem azt a macskát, kutyát, tyúkot ami az én telkemre merészkedik?

Figyelt kérdés
Nem akarok ilyet tenni, csak érdekel, hogy van-e jogom a saját telkemen? Egy másik kérdés ihlette ezt a kérdést, ahol mindenki azt írta, hogy a tulaj a saját telkén azt csinál amit akar, és az állatok kötelessége az, hogy bekerítse az állatát, hogy ne tudjon átjönni. Na és ezt a dolgot a törvény is támogatja? Szóval jogosan ütöm agyon a tyúkokat is, ha átjönnek, és szétkaparnak mindent? A döglött tyúkokat meg visszadobálom.

2021. febr. 9. 03:50
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/74 anonim ***** válasza:
71%

Igen, mégegyszer leírom lassan: amit idézőjelbe tettél, az a GDP-kutyatartási szokások összefüggése.

Még mindig hiányzik, hogy hol van a képletben az iskolázottság.

Erre nem tudod a választ, így jön a személyeskedés. :)

Ok, legyek primitív. Válassz akkor, hogy te egysejtű szeretnél lenni vagy moszat? Tied a szabad választás. 🤣

2021. febr. 14. 10:16
 72/74 anonim ***** válasza:
29%

“ idézőjelben van téve”

“IdézőjelBE van téve”, vagy “idézőjelben van”

Ennyit az iskolázottságról, több kérdésem nincs is.🤪

2021. febr. 14. 10:18
 73/74 anonim ***** válasza:
80%

“ A kutyatartók fele feketén tartja a kutyát. Nincsenek beoltva. Nincsenek regisztrálva, úgyhogy simán lehet, hogy Magyarországon, sokkal több kutya van, mint Romániában.”

Ezek szerint Romániában minden rendesen be van jelentve?

Ha nem, akkor ez alapján akár az unikornis is létezhet.

“ Tessék, egy ország vezetője sokmindent elmond a benne lakókról.”

Gondolom te is Magyarországon laksz. Örülök, hogy önkritikát gyakoroltál. Nemes cselekedet.

2021. febr. 14. 10:46
 74/74 anonim ***** válasza:
4%
Annyira imádom mikor ennyire - és ilyen elegáns módon - leoltanak valami rosszindulatú trollt 😂
2021. febr. 14. 11:16
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!