Elítélitek azokat a gazdikat,akik csókolgatják a kutyájukat,bele engednek nyalni a fagyijukba,ételükbe a kutyájuknak?
Figyelt kérdés
2020. máj. 26. 09:13
11/27 anonim válasza:
#4 vagyok. Miután kinyalta a tányért forró vízzel és mosogatószerrel van elmosva, elég undi ha ti nem mosogattok.
12/27 anonim válasza:
Nekem már az is fura, hogy a tányért kinyalogathatja, amiből aztán újra ember fog enni. Nagy kutyabarát vagyok, de soha nem kezelném emberként őket, és nem is tartom helyesnek ezt a hozzáállást, ami pedig egyre jobban terjed egyes kutyatartók körében.
13/27 anonim válasza:
igen mert undoritó egyrészt
A kutya szája tele van baktériumokkal
A kutya beéri bőven azzal is ha csak simogatod
14/27 anonim válasza:
A fejére kap puszit, de a képennyalást nem engedem, az ételbe sem ehet bele (max úgy, hogy pl beledugom az ujjamat és azt lenyalja, de a tányerhoz nincs köze).
15/27 anonim válasza:
"Nekem már az is fura, hogy a tányért kinyalogathatja, amiből aztán újra ember fog enni." - A kutya csak akkor nyalogathatja ki a tányért, ha én már befejeztem, és mielőtt újra ember fog enni abból a tányérból, forró vízzel és mosogatószerrel elmosogatom. Te nem szoktál mosogatni?
16/27 anonim válasza:
"A kutya szája tele van baktériumokkal" - Az emberé is, mégis egyes szülők úgy nyomják a gyerek szájába a cumit, hogy előtte megnyalogatják. Sőt, fogdossuk a tömegközlekedésen a kapaszkodót, nyomkodjuk az okostelefont, és azzal a kézzel eszünk utána.
17/27 anonim válasza:
"Te nem szoktál mosogatni?"
De. Ettől függetlenül nem szívesen ennék olyan tányérból, amit előtte kutyával nyalattak.
18/27 anonim válasza:
Én akár tetszik akár nem, nagyon is! Nem szabadna engedni hogy nyalogassa a tányért, egye a tárgyakat stb mert bármi betegség lehet belőle.. Nemértem az ilyen embereket akiket nem érdekel miket kaphatnak el hogyha ezeket engedik.. Ez engem nagyon fel szokott húzni ilyenkor.. Persze nem azt mondom hogy kaját ne adjunk nekik de a saját táljukba és ne az emberek táljában.. Ez csak az én véleményem ne szóljatok be érte
19/27 anonim válasza:
"Ettől függetlenül nem szívesen ennék olyan tányérból, amit előtte kutyával nyalattak."
Remélem, nem szoktál étteremben, kifőzdében, menzán étkezni, mert belefutottam már szarul mosogatott evőeszközökbe, amin ott maradt a kajamaradék...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!